سلام من دخترم ۲سال و۷ماهشه دارم از پوشک میگیرم ده روز ه کامل یاد گرفته بود حتی خودش میرفت دستشویی ولی همون موقع مریض شد اسهال و استفراغ بعد از اون دوباره برگشته به حالت اول وتو لباسش دستشویی میکنه یه هفته ای به این حالت گذشت الان دوباره پوشک کردم نمیدونم چیکار کنم؟؟ لطفا راهنمایی کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بزار هر موقع امادگی داشت بگیرش.الان که اسهاله خب حق داره.بهش توصیح بده که تو مریض شدی و باید پوشک بشی وهر وقت خوب شدی دوباره خودت باید جیش پی پیشو و دستشویی کنی
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
پسر منم دوسالو ۵ماهش بازش کردم دیدم نمیتونه بستمش...بنطرم اشکال نداره بگو حالا چون حال نداری میبندمت خوب ک شدی باز باز میکنیم ....پوشک تا ۳.۵ سالم وقت هست بابا
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اتفاقا کار خوبی کردی دوباره پوشکش کردی،اگه جلوی بقیه خودشو خیس کنه خیلیییی براش بدتره و کامال متوجه میشه چه کار کرده.من دخترمو 2 سال و دوماهگی خیلی راحت از پوشک گرفتم.پسرمو دو سال و 5 ماهگی تا دو هفته بدون پوشک هر یه ساعتم دسشویی میبردم باز گاهی تو شلوارش جیش میکرد.یه بارش مهمون داشتیم خودشو خیس کرد جلوی دختر عمش اونا اصلا نفهمیدن اما خودش سریع رفت گوشه اتاق.دیدم اینجوری براش بدتره دوباره پوشکش کردم الان دوسال و 7 ماهشه فعلا پوشکه.
اتفاقا کار خوبی کردی دوباره پوشکش کردی،اگه جلوی بقیه خودشو خیس کنه خیلیییی براش بدتره و کامال متوجه ...
تا 3 سالم وقت هست.من الان پسرم وقتی پی پی داره تو پوشک نمیریزه میگه بریم دسشویی اما جیشو هنوز تو پدشک میریزه.خب وقتی فعلا امادگی نداره چه کاریه به بچه استرس بیاد