2777
2789
سلام
دکتر برا پسرم این عکس رو نوشته فردا باید برم میخواستم ببینم چه جوریه؟ خیلی سخته؟ بچه ام اذیت میشه؟
اگه تجربه ای دارین راهنمایی کنید لطفا
با یه چیزی شبیه سرنگ ولی بزرگ و بدون سوزن باریوم رو از مقعد وارد روده ها میکنن . مشکل نی نی چیه که دکتر واسش باریوم انما داده ؟
هر چی آرزوی خوبه مال تو ، هر چی که خاطره داری مال من ...
اون روزای عاشقانه مال تو ، این شبای بی قراری مال من ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نترس ایشالا که چیزی نیست ، فقط چند تا پوشک با خودت ببر چون عکس که تموم شه تمام اون باریوم ها باید خارج بشه از روده ها. . ممکنه حجم زیادی همون اول خارج شه و پوشکش سریع کثیف شه .
ببر بزار خیالت راحت شه ، فکر نمیکنم بچه رو بیدار نگه دارن چون دست و پا میزنه . اگرم بخوابه که اذیت نمیشه . نگران نباش .
من هفته گذشته دخترمو بردم براش انجام دادم دو نوع انجام میدن یکی با امادگی یعنی روده ها باید خالی بشه بعد باریم رو وارد روده کنن یکی هم بدون امادگی که بدون امادگی راحتره بچه زیاد اذیت نمیشه سه یا 4 دقیقه طول میکشه فقط باید دو نفر با بچه برن تو و نگهش دارن تا تکون نخوره
برای یبوستش دارو بهش ندادن قبلا هم همینطوری بوده یعنی از اول موقع تولد دیر به دیر دفع میکرد؟ کدوم دکتر بردیش تهرانید شما ؟ببخشید زیاد سوال پرسیدم گفتم اگه کاری از دستم بر میاد انجام بدم د
خیلی ممنون تیام جون خدا خیرت بده تو نت یه عالمه سرچ کردم همشون نوشته بودن 45 مین طول میشکه داشتم ناامید میشدم از بردنش
الان که پستت رو دیدم
آره دکترش نوشته بدون آمادگی خیالم راحت شد
مشهدم عزیزم
ماه اول تولدش دو هفته این طوری شد که با یه بار شیاف کردن خوب شد بعدش هر یه روز درمیون دفع داشت اما تو ماه گذشته دفع نداشت تا بهش ملین نمیدادم دکتر هم بردم شربت پارافین دادن ولی بازم خوب نشد تا اینکه بردمش متخصص گوارش این عکس رو نوشت
بازم ممنون عزیزم خدا خیرت بده
نی نی شما چه مشکلی داشت؟
سلام نی نی من یک بار 4 روز دفع نکرد بار دیگه 5 روز و بعد 7 روز من بردم فوق تخصص گوارش اطفال و فوق تخصص جراحی اطفال که بدون امادگی براش نوشت منم خیلی اولش ترس و استرس داشتم ولی باباش گفت که بهتره انجام بده و وقتی رفتم فقط 4 دقیقه طول کشید و گفت فردا هم بیار تا عکس ساده ازش بگیرم فردا هم رفتم و یک دقیقه هم طول نکشید و خدا رو صد هزار مرتبه شکر مشکلی نداشت
ان شالله نی نی شما هم مشکلی نداشته باشه