2777
2789
عنوان

نهایت بیشعوری

61463 بازدید | 988 پست

بیاین بگید نهایت بیشعوری هر فرد چی میتونه باشه ؟

نهایت بیشعوری که من دیدم واسه مادرشوهرمه  که بعد عروسی  که هنوز دو ماه نشده تا حالا۰ دفعه هی به روش هایمختلف به شوهرم گفته لاغر شدی چقدددد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نهایت بیشعوری رو تو جاریم دیدم که دیروز پسر شش سالمو گذاشته بودم خونه مادرشوهرم رفته بودم بیرون

گوش پسرمو کشیده بود

منم تا اومدم و پسرم و گفت گوش دختر اون و چنان گرفتم پیچوندم که تا یک ساعت گریه کرد

بعدم بلند که بشنوه گفتم به مامانت بگو به بچه ی من دست بزنه این نتیجشه .

اونی که تو پیاده رو پارک میکنه مجبور میشی با کالسکه بچه ب ی از تو خیابون رد شی و در نتیجه از پشت برات بوق میزنن فحش میدن 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

هه عزیزم پدزشوهر منم به همه شوهرم گفته فلانی خیلییی لاغر شده عمه اش اومده بود خونمون می‌گفت فلانی خ لاغر شدی بابات هم گفتن فلانی خ لاغر شده منم گفتم لاغری شانس ماشاءا... دو بشقاب میخوره ولی هیکلش تکون نمیخوره من چی که هوا هم میخورم تپل میشم😡

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢

نهایت بیشعوری رو جاری و برادرشوهرمن کردن که امروز ماشین خواهرم ک جاریم هم میشه رو گرفتن رفتن مسافرت دو هفته ای شوهرخواهرمم هیچی نگف

❤❤دختر عزیزم میدانم گفتنش کفر است اما تو  این روز ها خدایی میکنی در سرزمینم ❤❤😍😍😍😍