بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاسفانه ناشی از فقر فرهنگیه شما شاخای اینستا رو ببین عامه جامعه واسه شخصیت یا شعور احترام چندانی قائل نیستن پول یا خودنمایی واسشون جذابه ....این دیگه وظیفه مادرهاست که نسل و نسلهای بهتری تربیت کنن....
به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕.......... یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم... حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش رو ببینید.
نمیدونم وضع مالی خودم خوبه همه جور ادمی هم تو دوستام هست اما اینکه کسی رو به خاطر پولش بیشتر احترام ...
خب پول اعتبار میاره اعتبارم احترام و خواه ناخواه بالا میبره! مثلا شما به دوست بیكارت هیچ وقت 20 میلیون قرض نمیدی ولی دوست قاضی دوست مهندس دوست دكتر داشته باشی رو حساب پولش راحت این ریسك و میكنی! منم اونطور نیستم به كسی بابت پول احترام بیشتری بزارم یا كسی و خدایی نكرده بخاطر نداشتن برنجونم ولی خیلی تو ارتباطات تاثیر داره خب
مشکلات اقتصادی واقعن الان جز بزرگترین مشکل هاست تو مملکتمون برا همین اونیم که پولدار تره جایگاهش بالاتره ولی برا همه صدق نمیکگنه اینکه بگیم پول همه چیزه من تو زندگیم یه غصه بزرگ دارم که راه حلش پول نیست به جز اون غصه مشکل دیگه ای ندارم
خب پول اعتبار میاره اعتبارم احترام و خواه ناخواه بالا میبره! مثلا شما به دوست بیكارت هیچ وقت 20 میلی ...
نمیدونم من اینجوری فکر نمیکنم البته کلا مسایل مالی و دوستی اولویتش برام جداست هیچ وقت با هم قاطیشون نمیکنم در مورد پول قرص گرفتن هم کسی از دوستام تا حالا قرض ازم نخواسته که ببیینم تو موقعیتش باشم ببینم چه کار میکنم ولی از نظر خوش حسابی اتفاقا خیلی از دوستان متوسطم به شدت خوش حساب تر هستن فکر میکنم به اونا اطمینان بیشتری دارم برای قرض دادن
شما منظور من و كامل متوجه نشدید نیاز به تحیل داره جوابی كه دادم خخخ به هر حال اصل قضیه همین ...
امروز داشتم فکر میکردم کلا جامعه چند طبقه بدی شده از اونایی که وضع مالی بهتری داری محبوری مخفی کنی از اونایی هم که وضع مالی بدتری داری بازم مجبوری مخفی کنی😁😁بگذریم که شصت هفتاد درصد هم که داخل زندگیاشون میری میبینی ظاهر بوده همه چی فقط😐🤐