2777
2789
بی ادبی بود گفت بریم داروخونه

آره اونجاش و لباس خواب 😂 یادم رفته بود 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دیگه غیر مستقیم همش اشاره میکرد مثلا به خرید کان و اینکه بعد سربازی چی میچسبه خیلی تیکه داشت بگم ...

آره آره 😂😂😂 فک کردم من منحرفم نگو هدف همین بوده 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
پشت اشکان و اییش

والا انقد بیخود بود اجرای امشب که نگاهم به تلویزیون نکردم فقط شنیدم 

باز وحید انقدر ادا درمیاورد موقع اجرا نگاه میکردیم تلویزیونو این انگار رادیوئه

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد