2777
2789
حالا چرا مشكل؟؟ يادت باشه هميشه چيزاي متفاوت قشنگن 😜

فدامداتم 😍😍😅😅...

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما چرا ميگيد مادرزادي؟ مادرزادي نيست كه اون لحظه اي كه بچه به دنيا مياد اگه انگشتتونو فرو كنيد ت ...

😐😐 خدایی اینو دیگه نشنیده بودم. مگه خمیر بازیه که چال بشه

باز هم بگو دوستت دارم …اینجا نه دماغ کسی دراز می شودنه گرگی به گله می زند
نمیدونم هر چی هست الان این مشکل فنیو دارم اصلا قرار نبود اونجا سوراخ بشه 😣😣😅😅

عزیزم چند روز بعد درخواست تعویض عکس پروفایل عوضش کردن؟ من بیشتر از 5 روزه درخواست دادم هنوز عوض نشده نینی یارام که هیچکدوم جوابگو نیستن😬

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خانما چرا ميگيد مادرزادي؟ مادرزادي نيست كه اون لحظه اي كه بچه به دنيا مياد اگه انگشتتونو فرو كنيد ت ...

مادرزادیه ایجاد کردنی نیست

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند/ چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند... )حافظ(
😐😐 خدایی اینو دیگه نشنیده بودم. مگه خمیر بازیه که چال بشه

حالا شما واسه يه نوزادي كه تازه به دنيا اومده امتحان بكنيد خودتون به چشم خودتون ميبينيد فقط بايد اون دو سه ساعت اول كه به دنيا اومده اين كارو بكنيد 🙂

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑
مادرزادیه ایجاد کردنی نیست

واقعانم. اگر ب اين بود بچه ك بدنيا ميومد يكي دماغش ميكشيد ك كشيده و صاف بشه يكي چشماشو با دست حالت ميداد يكي لباشو قنچه ميكرد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پسرم 👑سرم
عزیزم چند روز بعد درخواست تعویض عکس پروفایل عوضش کردن؟ من بیشتر از 5 روزه درخواست دادم هنوز عوض نشده ...

احتمالااا عکست رد شده دوباره از نو براشون بفرست 😘😘😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
حالا شما واسه يه نوزادي كه تازه به دنيا اومده امتحان بكنيد خودتون به چشم خودتون ميبينيد فقط بايد اون ...

وااااقعااااااا😲😲😲😲يعني خيلي فشار بديم؟؟؟؟بعد اثرش كي ميبينيم؟؟؟؟مثلا همون لحظه درجا چال ميشه؟؟

پسرم 👑سرم
وااااقعااااااا😲😲😲😲يعني خيلي فشار بديم؟؟؟؟بعد اثرش كي ميبينيم؟؟؟؟مثلا همون لحظه درجا چال ميشه؟؟

نه بابا خرافاته. منم شنیدم اگه موقع به دنیا اومدن بچه دماغشو بکشی قلمی میشه. مگه خمیره؟ اگه اینجوریه که ماما داره بچه رو دنیا میاره دستش همه جاش برخورد میکنه صورت و بدن بچه باید سولاخ سولاخ باشه 😆

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند/ چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند... )حافظ(

نه خيليم فشار نده خيلي آروم انگشتوفشار بده اون جايي كه دوس داري چال بيفته 

نه همون لحظه ديده نميشه بزرگتر كه شد وقتي خنديد چال ميفته رو گونه اش 

تعجب ميكنم اينجا كسي نميدونسته تو فاميلاي ما وقتي يكي نزديكه زايمانشه همه بهش ميگن يادت نره ها چال درست كن واسه بچت 😁😁

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑