2777
2789

هزار و یک خرج دارم

رنگساژ مو

لباس

لوازم ارایش

شهریه باشگاه

لیزر

همش درحال حذف کارهام و نیازهام هستم چی کار کنم

سرکار نمی رم فعلا پیش نامزدم کار می کردم البته بدون حقوق که اون هم قهرمباهاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر کردم مشکلت در مورد خورد و خوراک و کرایه خونه س به جز لیزر که باید مرتب باشه بقیه رو برای چند ...

نه خدا رو شکر اون ها که با من نیست هرچند برای همون ها هم به مشکل می خوریم

به نظرت ورزش توی خونه بکنم افت نمی کنم؟

لباس هم چون نامزدم مجبورم تنوع بدم دیگه اگه نبودم اشکالی نداشت

شما برای لیزر و رنگساژ و باشگاه حساب کتاب میکنیدیه عده تو فروشگاه مواد غذایی بین انواع مواد شوینده و ...

عزیزم من مجردم چرا فکر می کنید ما این مشکلات رو نداریم منظورم خرج های شخصی خودم بود خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه ایشالا

عزیزم من مجردم چرا فکر می کنید ما این مشکلات رو نداریم منظورم خرج های شخصی خودم بود خدا باعث و بانیش ...

وا

من نگفتم شما مشکلات ندارید

گفتم هرکسی یه جور دغدغه منده برای چیزایی که حق طبیعی آدمه اوضاع مملکت رو یادم انداختی و حرصم گرفت

وگرنه لیزر و باشگاه خودش خرج ضروریه ،اگ میگفتی ده بار رستوران رفتم میگفتم ضروری نبوده

نه خدا رو شکر اون ها که با من نیست هرچند برای همون ها هم به مشکل می خوریمبه نظرت ورزش توی خونه بکنم ...

اگه تو ورزش مداومت داشته باشی چرا که نه .مگه اینهمه خانم خوش اندام همه باشگاه میرن؟

در مورد لباس هم تو دوران نامزدی قابل درکه ذوق داری میخوای همیشه متنوع باشی .اما بعد ها بدعادت میشه هاااا

بعد عروسی هزار خرج دیگه دارین . یعنی میتونه همه هزینه ها رو ساپورت کنه؟

یه دوستی داشتم بخدا همین بود .میگفت خودم تو دوران عقد همیشه لباس جدید میپوشیدم بعد عروسی شوهرش میگفته چرا لباسات همش تکراریه😐

شما هم کم کم لباس تکراری رو عادی کن براش

اگه تو ورزش مداومت داشته باشی چرا که نه .مگه اینهمه خانم خوش اندام همه باشگاه میرن؟در مورد لباس هم ت ...

نه این بی چاره خودش همش تکراری می پوشه من خودم ذوق دارم به خصوص این که خانمهای فامیلشون خیلی به خودشون می رسن