2777
2789
عنوان

بازم حامله شدم من!!!!!😖😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 4880 بازدید | 172 پست
هزاران لایییییک برای امضات . واااای خیلی خوبه مادر بودن . دیوانه ی بچه هام هستم . برات از ته دل دعا ...

مرسی گلم 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
واکنش اطرافیان شمابه بارداری چهارمتون چجوری بود؟؟

افتضاح 

شوهرم که تا یه هفته حالش بد بود و پافشاری برا سقط 

مادرم که خیلی عصبانی شد گفت حالا دیگه درشو گل بگیر 

مادر شوهرم هیچی نگفت فقط به دختر کوچیکه یه دفعه برگشت با دعوا گفت خواهر دیگه میخوای چیکار اخه دختر کوچیکه فقط میگفت دختر 

دختر بزرگه که واقعاااا ناراحت شد اول اصرار به سقط داشت بعد هم که درس هاش افت شدید پیدا کرد

پسرم که خیلی خوشحال شد 

اطرافیان مثل اقوام و در و همسایه هم که فقط دلسوزی که اشکال نداره که دختره 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضاح  شوهرم که تا یه هفته حالش بد بود و پافشاری برا سقط  مادرم که خیلی عصبانی شد گفت ح ...

وااای الهی..چه استرس واعصاب خوردی داشتی 

منم ۳تادارم دیگه چهارمی کابوسمه،خیلی میترسم 

ان شاالله که به سلامتی زایمان کنی،وبتونی درآرامش وبادل خوش بزرگش کنی

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

نه ننداز.خدا بهت داده.تفاوت سنیشون چقدره؟اخه توی این اوضاع بد مملکت........درکت میکنم.منم دومیو ناخواسته باردار شدم با قرص.یه کمکی بکن بگو بقیه بچه رو با چه روشی باردار شدی یعنی اصلا جلوگیری میکردی؟اگه از روشی استفاده میکردی و جواب نداده من استفاده نکنم.میخوام ایودی بذارم میترسم باز باردار بشم.

😨😨😨😨😨😨😨😨😨 عجب جونی  هزار ماشالا   من 30 سالمه یه پریود میشم زمین و زمان بهم میدوز ...

آره مطمئنام بازم میاره

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.
مشکلشون احتمالا از چیز دیگه ای بوده دکترا معلومه که انجام نمیدن همینطوری میگن طرف بعدا پشیمون نشه مگ ...[/QUOTE]

[QUOTE=67315065]مشکلشون احتمالا از چیز دیگه ای بوده دکترا معلومه که انجام نمیدن همینطوری میگن طرف بعدا پشیمون نشه مگ ...

من همزمان با سزارین سومم بود و بیمارستان خصوصی بودم ولی دکترم باحرفاش نظرمونو تغییر داد..شوهرم اصلآ راضی نبود.شایدم حق با شما باشه عزیزم 

💑=👧👧🧒

ص اول و خوندم خيلي ها ميان ميگن خوش به حالت!

دوستان به همون اندازه كه باردار نشدن ناراحت كننده ست،بارداري ناخواسته هم باعث ناراحتي و عذابه

حالا من شرايط استارتر و نميدونم ولي كسي كه تواناييشو نداره بهتره سقط كنه

به خدا قسم اون بچه هم راضي نيست تو شرايط سخت به دنيا بياد و بزرگ شه

خونت چه رنگیه🤤 چرا فرق دارین شماها😒چطوری تند باردار میشین

منم خیلی زود باردار میشم هر سه با یه بار آمیزش😓 نمیدونی چقدر استرس دارم وقتی پریودم یه روز عقب میافته

شعر من بی بال وپر نیست، از سر شوق تا ابتدای کنج لبت پر میکشد