2777
2789
عنوان

بازم حامله شدم من!!!!!😖😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 4880 بازدید | 172 پست
سارا جون در چه وضعی؟ دیگه بسلامتی اخرای بارداریت هستی خیلی قلمبه شدی؟

خوب خوب فقط این یکی رو خیلی برا بلند شدن سختمه 

اره دیگه قلمبه شدم خخخخ

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بنظرمن پول باشه اعصاب هست چون ادم پولدار راحت تفريح ميكنه وخرج ميكنه بي پولي خيلي سخته ديگه اعصاب وش ...

امیدوارم حمل بر پز نشه ولی من باهاتون مخالفم من خودم وضع مالیم خوبه شاید ۶ تا بچه رو هم به راحتی ساپورت کنم از نظر مالی ولی ابدا حوصله و اعصاب بچه رو ندارم همه دوروبریهامم مثل خودمن 

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره؟

بله 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
نمیدونم عزیزم ولی من عمم لوله هاشو بست همیشه گر گرفتگی و ببخشید خونریزی پریودش زیاد بود پشیمون بود . ...

مشکلشون احتمالا از چیز دیگه ای بوده دکترا معلومه که انجام نمیدن همینطوری میگن طرف بعدا پشیمون نشه مگه تینکه دستمزد خوب بهشون بدی

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
خوبم ممنون  طبیعی فقط میگم کاش میشد این یکی رو سزارین کنم اخه از همه لحاظ هم برا طبیعی جور شد& ...

انشالله به سلامتی ..نه تا ۲۰ ام احتمالش کمه که بمونه اون تو😄😍دلیل خاصی داری که اونموقع به دنیا بیاد؟؟

💑=👧👧🧒
امیدوارم حمل بر پز شه ولی من باهاتون مخالفم من خودم وضع مالیم خوبه شاید ۶ تا بچه رو هم به راحتی ساپو ...

نميدونم من خودم دوتا دارم ميگذرونيم ولي بعضي وقتا بي پولي به اعصابم فشارمياره😑

وزن اوليه٥٩.٧٠٠😕هدف اول٥٥🤓هدف دوم٥٠ 😎من ميتوانم💪

خوش به حالتون😔

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
اصلا استارتر در افق محو شد 

واکنش اطرافیان شمابه بارداری چهارمتون چجوری بود؟؟

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

نميدونم من خودم دوتا دارم ميگذرونيم ولي بعضي وقتا بي پولي به اعصابم فشارمياره😑

همین دو تا عالیه من خودمم دو تا دارم از صبح پدرمو دراوردن نیم ساعته تازه خوابیدن ایشالا مشکلات مالی هم حل میشه الان  وضعیت طوریه که واسه همه سخت شده

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
انشالله به سلامتی ..نه تا ۲۰ ام احتمالش کمه که بمونه اون تو😄😍دلیل خاصی داری که اونموقع به دنیا بیا ...

فقط چون شهریور برا بچه ها زیاد خرید دارم برا مدرسه کتاب و فرم مدرسه و لوازم تحریر 

والبته یه کار اداری بسیار مهم که حتما باید خودم باشم از ۶ ماه پیش برا ۱۵ شهریور تاریخ زدن حالا دیگه نمیدونم چه شود 

و دلیل دیگه دوست دارم محرم به دنیا بیاد نمیدونم چرا 

یه دختر هم داشتی اره؟ از شکمت عکس گذاشتی؟

دو تا دختر دارم 

نه نذاشتم

چه ربطی داره جلوگیری جلوی بارداری و تشکیل نطفه رو میگیره ولی وقتی نطفه تشکیل میشه ینی بارداری صورت گ ...

عزیزم منم فرق بین جلوگیری و سقط رو میدونم! همه میدونن

ولی بهرحال توی جلوگیری هم داری خودت انتخاب میکنی و میگی من بچه نمیخوام درحالی که اگه جلوگیری نکنی شاید خدا بهت سالی یه بچه بده! 

حالا این خانمم نخواسته انتخابش این بوده که بچه نمیخواد ولی به دلیل اختلالات هورمونیش تو دوران بعد زایمان جلوگیریش جواب نداده و باردار شده ... دلیل نمیشه انقد حس گناه بهش بدیم وقتی واقعا شرایط نگه داری از بچه رو نداره..