2777
2789
عنوان

جهیزیه یا خونه وزمین🤔🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 41 پست
اخه میگم نکنه بدن بگن تو بی جهاز بودی و اینا

خونه که خیلی دهن پرکن تررره

میگی عوضش پسرتون اجاره نمیده

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
اگه خودت به اساس خونه و اینا خیلی اهمیت نمیدی همون زمینو بخر  چون اینجوری دیگه نمیتونید وسایل ل ...

😭😭😭جفتشو میخام😂البته من ک فلا شوور نکردم.دوستیم. ولی برا اینده ذهنم ددگیر شد😂

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داییم واسه دخترش خونه خرید داماد هم رفت نشست توش، تازه جهاز هم دادن بش اما نه خیلی مفصل، داماد روزی ...

چه مرد بیشعوری

حیف اون دختر

مگه خونه بنام دختره نبود؟؟

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
😂😂😂😂عاده ولی ب اسم خودتم باشه یجور پشتوانه میشه برات

اره ولی من به شخصه نمیتونم از جهیزیه بگذرم😂😂😂خیلی عاشقشم  خونه رو به مرور زمانم میشه خرید اگه شغلش خوب باشه ولی ذوق اون وسیله ها به نظرم چیز دیگس 😉

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️
داییم واسه دخترش خونه خرید داماد هم رفت نشست توش، تازه جهاز هم دادن بش اما نه خیلی مفصل، داماد روزی ...

چنین ادمی ۱۰۰ملیونم جهاز میدادی اخر ی حرفی میزد

یکی از اشناهامون کلی جهاز داد بعد چند سال شوهره هنوز میگه مامانت جهاز بیخودی داد تشک تختش خوب نیست😏

اره ولی من به شخصه نمیتونم از جهیزیه بگذرم😂😂😂خیلی عاشقشم  خونه رو به مرور زمانم میشه خرید اگ ...

چه فایده اندازه پول یه خونه جهیزیه بگیریم بعد تو اثاث کشی داغون بشه

اره ولی من به شخصه نمیتونم از جهیزیه بگذرم😂😂😂خیلی عاشقشم  خونه رو به مرور زمانم میشه خرید اگ ...

بنظز منم ادم نباید حسرت ب دل بمونه😐

عاقا من بین دوراهی گیر کردم در اینده ک شوور کردم جهاز بگیرم یا خونه ب اسم خودم😂😂😂😂😂😂

😭😭😭جفتشو میخام😂البته من ک فلا شوور نکردم.دوستیم. ولی برا اینده ذهنم ددگیر شد😂

خوب پس عین منی😂😂همدردیم

خونه بخری دیگه پسره خیالش راحت میشه تلاشی نمیکنه برا آیندش 

اينهمه عروس دامادهاى جوان اجاره نشينند من باشم جهيزيه مى خرم خدا بزرگه وظيفه ى داماد خونه بگيره

اره وگرنه اینجوری داماده پرو میشه 😏

چه مرد بیشعوری حیف اون دختر مگه خونه بنام دختره نبود؟؟

اره به نام دختر بوده، پسر از زمان مجردیش یه یخچال ساید داشت با لباس شویی، این دوتارو آورد تو خونه دختر داییم، روزی هزار بار میگفت نصف جهاز که وظیفه تو بود رو من برات آوردم،، خدارو شکر جدا شدن

عاقا یکی از دوستای منم جدیدا عروسی کرده با اینکه جهازص کامله و حتی مبل دو دست برده مادرشوهرش هنوز بهش سرکوفت میزنه ک جهاز درست حسابی نداری😑

چه فایده اندازه پول یه خونه جهیزیه بگیریم بعد تو اثاث کشی داغون بشه

😂😂😂 شوهر نمیکنیم تا خونه بخره والااا 

جونش در بیاد بره بخره اثاث هم‌مهمه چون هی جهاز بقبه عروسارو ببینی با خودت میگی اه کاش منم داشتم