2777
2789
عنوان

دیگه مغزم نمیکشه

156 بازدید | 8 پست

میخوام ازتون نظر بخوام،،،شماها اگه خانواده شوهرتون هر دعوایی بین پسرشون(شوهرتون) با خودشون بشه شما رو مقصر بدونن،،،و بهتون توهین بکنن،،توهین مثلا در این حد که بگن جنستون خرابه،، حسودین،،موذین،،،مدام ازتون بدگویی کنن و پای خواهرشوهرم هم وسط باشه چون ایشون با بدگویشون باعث دعوا بین من و خانواده شوهرم میشه،،مدام دنبال عیب وایراد ازتون باشن احترام دخترشان خیلی براشون مهم باشه،،،حالا اگه این خواهرشوهر بخواد زایمان کنه شما واسه دیدنش میرید یا نه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نمی تونی دید کسی رو عوض کنی. اگر خودتون صلاح می دونید برید ولی از نظر اونها شما چیزهایی هستید که بهش اشاره کردید رفتن و نرفتن هم فرقی نداره. به نظرم این که میگن‌ تو خوب باش بذار بقیه یاد بگیرند شعاره.

راستی الانم بینمون شکرآبه.

برو ولی دیر برو / زیادم نمون سرپایی یه سری بزن / من که خودم اینجوری ام اینکارو میکنم شوهرم میشه طرفشون دیگه اگه حرفی بزنن سعی هم میکنم بدگوییشونو پیش شوهرم نکنم / اگه زیاد بدشونو بگی کم کم میشه دشمنت

مثلا یه بار با خواهر شوهرم رفتم گردش مادر شوهرم و پدرشوهر بود بعد گردش خواهرشوهرم رفته پشت سرم گفته که این یه جوری بوده تو گردش و شوهرم سه ساعت جر و بحث میکرده که ما یه جوری نبودیم

برو ولی دیر برو / زیادم نمون سرپایی یه سری بزن / من که خودم اینجوری ام اینکارو میکنم شوهرم میشه طرفش ...

دقیقا حس میکنم به شدت ازمن بدشون اومده،،،باورت میشه14سال عروسشونم و همیشه سه ماهیه بار دعوا میکنن