2777
2789

دیشب فهمیدم شوهرم داره به دوستم sms میده،اونم چقدر صمیمی!!!خودم مات مونده بودمــ، به غیر از پیامک دادن به هم زنگم میزنن،تلگرامم میرن ... بقیه پیامرسانا مثل واتس آپ و روبیکا هم میرن! حتی یه بار رفته بودن ایمو ارتباط تصویری !! نمیدونم باید چیکار کنم،حتما میخواد من رو ول کنه بره پیش اون ،دوستمم شکست عشقی خورده همیشه جلو شوهرم میگه من وقتی شما رو میبینم یاد خیانت عشقم میفتم حالم بد میشه یا همش از عشقشون تعریف میکنه ... دیگه واقعا داغونم ، دوست من واقعا داره من رو از عزیزترین کسم جدا میکنه من واقعا نمیفهمم باید چیکار کنم ، زندگیمون بی دلیل داره خراب میشه،رابطمون خیلی عاشقانه و گرم بود ولی از وقتی دوستم اومده خیلی سردع .. {لطفا راهنمایی مرسی}

تاپیک سرکاری. 

این بود نظر من 😌

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک سرکاری.  این بود نظر من 😌

چقدم تابلو😂

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

عزیزم وقتی متاهل شدی نباید دوستای مجردت رو زیاد خونه دعوت کنی یا وقتی بیرون میرین باهم باشین ... عاقبتش این میشه ... موردای زیادی دیدم که به خیانت منجر شده ... ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه س .. با دوستت حرف بزن و ارتباطت رو بکل قطع کن البته اگه زندگیت رو دوس داری 

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
تاپیک سرکاری.  این بود نظر من 😌

بنده خدا بذارید درد دل کنه 

نه اینکه الان زنها خیلی بهم رحم میکنن متاسفانه بدترین بلاهارا سر کسی میارن که که به زندگیش راهی پیدا کنن

اونقدر یه عده کثیف شدن که دیگه چند وقت دیگه چیزی به اسم دوستی وجود نخواهد داشت

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

همسرتون  شماره دوستتونو از کجا آوردن ؟

همسرتون کجا با دوست شما آشنا شدن اصلا ؟؟

((یه مدت چقدر ازین مدل تاپیک ها 

مد شده 

یا شاید من اینطوری تصور میکنم!!!!😐))

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....