2777
2789

سلام

صبحتون بخیر

هیچ تاپیک خوبی به چشمم نمیخوره.

همش مطالب بیخود و به درد نخور

قبلانا خواننده خاموش بودم ولی اوت موقع ها تاپیکای خوبی میدیدم

اما الان هیچچچ

لطفا تاپیکای به درد بخوری که تا حالا خوشتون اومده رو بهم معرفی کنید

ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1938380/نکات-طلایی-خانه-داری?postId=64694454

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بنام خدا من فقط مدیریت هزینه های زندگی به دردم خورد 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/user/discussion/6be4c218-b45e-4e6f-8e8e-22c590daebda/ماریاقناد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اووووف مرسی گلم

فدات عزیز دل....

واقعا این روزا نی نی سایت فقط جای امل هاست

مسایل چیپ و  دم دستی 

همدیگه رو سرکار میزارن 

خیلی بده

من همیشه تو تاپیکای قدیمی میچرخم

عالین

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
فدات عزیز دل.... واقعا این روزا نی نی سایت فقط جای امل هاست مسایل چیپ و  دم دستی  همدیگ ...

ازکجا پیدا میکنی تاپیکای قدیمی رو

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
ازکجا پیدا میکنی تاپیکای قدیمی رو

از گشتن تو تاپیکای قدیمی که کاربرا بهم پیشنهاد دادن

یه بار توگوگل سرچ کردم همین تاپکه گذاشتمو یافتن توش کلــــــــــــــی تاپیک خوب هست

یه ب

رسما ب خودتون و به همه بی احترامی کردید  امل چیه

به خودم که نه ....چون من مخاطب این  اراجیف  این روزها نیستم.....

به دیگران هم که..نمیشه گفت توهینه.....من فقط  واقعیت رو گفتم....

امل توهین امیز نیست...اتفاقا اولش خواستم بنویسم خاله زنکهاست.بعدش گفتم خاله زنک توهین به جنسیت زنهاست....بنابراین امل کلمه برازنده ایه اتفاقا.کسی که ساعتها وقت بزاره برای بحث های  چیپ خواهرشوهری و مادرشوهرو جاریو......بیایین ببینین چی خریدمو فلانی بهم  چی گفتو ....اگه امل نیست چیه

به خودم که نه ....چون من مخاطب این  اراجیف  این روزها نیستم..... به دیگران هم که..نمیشه گ ...

بعضی مباحثی که مطرح میشه ادم ماااااتو مبهوت میمونه که چجوری یه موضوع بی محتوا و چرت 80 صفحه میره جلو...

اصولا پربازدیدا همینن

بلاخره به هر چیزی که همه میرن دنبالشم باید شک کرد 

بعضی مباحثی که مطرح میشه ادم ماااااتو مبهوت میمونه که چجوری یه موضوع بی محتوا و چرت 80 صفحه میره جلو ...

ببین فرق تاپیکای قدیمی همینه دیگه

برعکس الان مباحث جالب انگیزشون صفحاتش جلو رفته

الان یه تاپیک خوب بزنی هیچکس نمیاد جواب بده حتی

بعد همین کاربرا که ادعای روشنفکری و فرهنگشون میشه تو تاپیکای زرد هزارتا کامنت میدن

به هرحال....وقتتو نگیرم استارترجان