2777
2789
عنوان

لطفااا فوق تخصص گوارش خوب

2067 بازدید | 32 پست

سلام دوستای گلم

همونطور که از تاپیک های قبلیم مشخصه من کلا با حالت تهوع و دلدرد و.... دارم زندگی می کنم و الان می تونم بگم بریدم دیگه 

اگر فوق تخصص گوارش خوبی می شناسید که تشخیصاش درست باشه برای بزرگسالان لطفا معرفی کنید . 

دلیل اینکه تا الان دکتر نرفتم این بود که فکر می کردم خوب میشه اما هر روز بدتر می شه ...

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من دکتر گوارش نرو ک بخای قرصای شیمیایی بخوری،الان دیگه همه مشکلاتشونو با طب سنتی و طب سوزنی حل ...

نمیدونم واقعا...ولی مشکلی که احتمالا معده یا روده من داره بعید می دونم با طب سوزنی یا طب سنتی قابل درمان باشه

نمیدونم واقعا...ولی مشکلی که احتمالا معده یا روده من داره بعید می دونم با طب سوزنی یا طب سنتی قابل د ...

والا چی بگم، منم دکتر گوارش زیاد رفتم ولی نتیجه نگرفتم، ولی اطرافیام برا مشکلاشون طب سنتی انجام دادن و راضی هم هسن

بنظر من دکتر گوارش نرو ک بخای قرصای شیمیایی بخوری،الان دیگه همه مشکلاتشونو با طب سنتی و طب سوزنی حل ...

من با استرس یا ناراحتی تهوع و گاها استفراغ می شم...به طور معمول هم تقریبا هر روز دلدر و تهوع رو دارم یه سری میوه ها رو نمی تونم بخورم بخاطر همین مخصوصا مورد اول چون خیلی در معرضش هستم تصمیم گرفتم برم دکتر چون حداقل تو اون زمان ها قرص می خورم و چیزیم نمیشه ...راستش رو بخواید اینقدر تو یکی دو ماه گذشته حالم بد شده که از اب خوردن هم می ترسم

والا چی بگم، منم دکتر گوارش زیاد رفتم ولی نتیجه نگرفتم، ولی اطرافیام برا مشکلاشون طب سنتی انجام دادن ...

اگه مشکلی نداره می تونم بپرسم مشکلشون چی بوده؟؟؟

من با استرس یا ناراحتی تهوع و گاها استفراغ می شم...به طور معمول هم تقریبا هر روز دلدر و تهوع رو دارم ...

میدونم سخته، دوس من مشکلی ک داره اینکه همیشه دهنش بو میده دکترم رفته ولی نتیجه نگرفته، داره افسرده میشه،سخته آدم یه مشکلی داشته باشه و ندونه چیکار کنه

برا سینوزیت، معده، یکیشم برا مشکلات جنسی میره، کلا الان همه طب سوزنی انجام میدن،ولی من هنوز نرفتم، خودم تجربه ندارم

برا سینوزیت، معده، یکیشم برا مشکلات جنسی میره، کلا الان همه طب سوزنی انجام میدن،ولی من هنوز نرفتم، خ ...

ممنونم ...

با حرفتون موافقم واقعا سخته مخصوصا که ندونی مشکل از کجاس :( خیلی ازتون متشکرم

شوهر منم مشکل معده داره

آزمایش گفته بود هلیکوباکتری هستش

از وقتی که میشناسمش با معده اش درگیر به کوچکترین چیزی بالا میاره

بارهنگ و تو یه لیوان عرق نعنا و یه قاشق عسل دادم ..

ولی معده درد خودم تو بارداری با شیرین بیان خوب میشد

برای بعضیا هم با بابونه خوب میشه

اول باید آز بدی معلوم شه مشکلت چیه ولی دارویی که دکتر داد نخر برو طب سنتی بهت میگه راه درمان تو کدوم..