2777
2789
عنوان

لطفااا فوق تخصص گوارش خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 32 پست
میدونم سخته، دوس من مشکلی ک داره اینکه همیشه دهنش بو میده دکترم رفته ولی نتیجه نگرفته، داره افسرده م ...

بعضیا سینوس هاشون عفونت داره.. چرک خوش کن یا پونه و آویشن بخوره

بعضیا لوزه هاشون بزرگ ریزه های غذا جمع میشه بو میگیره.. آب نمک غرغره کنه و شبها تو بینی روغن سیاه دانه بریزه

بعضیا عفونت لثه دارن.. با نمک مسواک بزنه و غرغره کنه

بعضیا هم از روده و معده... بارهنگ و عرق نعنا و عسل رو مخلوط کنه بخوره

بره طب سنتی تشخیص میده درمان میده

ایشاا.. بهش بگی خوب شه و منم دعا کنه..😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر وقتا معده درد، حس میکنم معدم داره میسوزه

اگه میسوزه مخصوصا بعد غذا و وقتی که ناراحتی زخم معده است که اسید که زیاد ترشح میشه اذیت میشی

برو طب سنتی برنامه تغزیه هم بهت بده و دارو

قبل و وسط و بعد غذا هم آب نخور .. 

منم سردم😢الان بهتر شدی؟ کدوم شهری؟ 

تهران

من تیرویید داشتم دارو خارجی هم تاثیر نداشت پایین نمیومد تو نت دیدم خیراندیش( تهران هست اگه خواستی) میگه رازیانه بخورین هم هورمون میزون میشه هم صورتتون صاف میشه هم گرم سردی برطرف میشه هم تیرویید میزون میشه..

خوردم آز دادم دیدم تیروییدم از روزای سالمی هم پایین تر اومده..

اگه سردی بخورم همه جوره سرد میشم ولی روزی سه تا خرما و مویز وشیره انگور و.. چیزایی که گفته میخورم هم بهترم هم کم خون نمیشم...😊

تهران من تیرویید داشتم دارو خارجی هم تاثیر نداشت پایین نمیومد تو نت دیدم خیراندیش( تهران هست اگه خو ...

من شیرازم، چه عالی پس منم حتما برم،ایشالا ک جواب بگیرم، مرسی از راهنماییت گلم

دکتر مهران بابایی هم دکتر حاذقیه عزیزم

تا حالا آندوسکوپی شدی؟؟؟

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
من شیرازم، چه عالی پس منم حتما برم،ایشالا ک جواب بگیرم، مرسی از راهنماییت گلم

تو نت هر سوالی داشتی تایپ کن آخرش بنویس از نظردکترخیراندیش

این دکتری هست که بارها تلویزیون اومده و به پدر طب سنتی معروف حرفاش قابل اعتمادتر از بقیه است

تو تل.گرام تو قسمت سرچ بنویس طب ایرانی اسلامی سورنا

تمام کیلیپ ها و تجویزهاش هست حتی میتونی ثبت سفارش کنی..

من فقط از مطالبش استفاده میکنم خیلی مفید..

من با استرس یا ناراحتی تهوع و گاها استفراغ می شم...به طور معمول هم تقریبا هر روز دلدر و تهوع رو دارم ...

عزیزم داداش منم مثه شمابود.رفت دکتر اندوسکوپی کردن زخم معده داشت  و معدش میکروبی بود.الان انتی بیوتیک میخوره خوبه حالش

دخملام زندگیمن..  
عزیزم داداش منم مثه شمابود.رفت دکتر اندوسکوپی کردن زخم معده داشت  و معدش میکروبی بود.الان انتی ...

وای 😭😂پس اینجور که معلومه کارم دراومددددد 😭😭مادربزرگم هم داره زخم معده و من بیشتر بدنم به خانواده پدریم رفته و زیاد دور از انتظار هم نیست

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم