2777
2789
عنوان

تو رو خدا كمك

100 بازدید | 9 پست

سلام بازم منم 

سه روز از موعد پريودم گذشته دو روز پيش بي بي چك زدم يه هاله خيلي كمرنگ انداخت 

امروز يه مارك ديگه گرفتم دوباره زدم باز يه هاله خيلي كمرنگ 

هاله ها خيييلييييي كمرنگن تو نگاه اول اصلا ديده نميشن 

با كمي دقت مشخصن 

الان من دقيقا چيكاره ام به نظرتون؟؟؟ 

اميدوار باشم؟ 

كم خونم هي نميتونم هر ماه برم آز خون بدم 

آز ادرار هم اطراف من نميگيرن ميگن قديمي شده 

خدايا مرسي ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يا خدا جدي ميگي؟؟؟  خدا از دهنت بشنوه.

اره. فقط اگر خدای نکرده اینبار منفی بود برات یادت باشه ۱۲ روز بعد از آخرین روز پریودت نزدیکی داشته باشی. این زمان، زمان تخمک گذاریه.. انشاالله هرچی صلاحه پیش بیاد

من پریودیام منظمه باید تا دیشب پریود میشدم سیکلم28 روزس پریود نشدم بی بی چکمم منفیه روانی شدم از بس ...

اميدوارم اگر قصد بارداري داري واقعا باردار باشي دوستم. 

ولي خب بستگي به هوا و استرس و تحرك و اينا هم داره. منم هميشه منظم بودم ولي گاهي چند روز عقب ميفتاد. تا يه هفته از نظر علمي طبيعيه و جاي نگراني نداره 

اگر نشدي بي بي چك بزن

خدايا مرسي ❤️
اميدوارم اگر قصد بارداري داري واقعا باردار باشي دوستم.  ولي خب بستگي به هوا و استرس و تحرك و ا ...

اتفاقا دلم میخاد باردار باشم از فکر خوابم نمیبره هرسری تو دستشویی فک میکنم یهو خون دیدم از خطای دید و نور یه شوک  وارد میشه اگه وافعا تا شب پری نشم دیگه مطمینم باردارم و بی بی چکه خراب بوده

اتفاقا دلم میخاد باردار باشم از فکر خوابم نمیبره هرسری تو دستشویی فک میکنم یهو خون دیدم از خطای دید ...

به حق پنج تن ان شاالله باردار باشي 

خدايا به همه ني ني سالم بده و كسي زياد انتظار نكشه 

خدايا مرسي ❤️