2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش.منم پسرداییم مشکل ذهنی داره.اما حتی یادم رفت ب دکترم بگم ک برام سونو بعد غربالگری بنویسه.ازم پرسید کسیو دارین یادم نبود گفتم ن

اما نی نیم الان دنیا اومده خداروشکر.صحیح و سالم

نگران نباش.منم پسرداییم مشکل ذهنی داره.اما حتی یادم رفت ب دکترم بگم ک برام سونو بعد غربالگری بنویسه. ...

خداروشکر که سالمه گلم.خدا کنه واسه منم سالم باشه.

خدا جون ممنون   

اخه به خاطر سابقه خانوادگی میترسم 

نه عزیزم نگران نباش ربطی نداره. جدا نشدن کروموزوم ۲۱ یه تطای ژنتیکیه که با بالا رفتن سن مادر احتمال جدا نشدن این کروموزوم و بروز سندروم داون بیشتر میشه. البته فقط احتمالش بیشتر میشه. یا مثلا اگه خدای نکرده قبلا یه بچه داونی داشته الان باز احتمالش بیشتر میشد. ولی این موضوع اصلا کاری به پسر عمه و .... نداره. بی خودی خودتو نگران نکن برات ضرر داره

سلول های جنسی زن( تخمک) از ابتدای تولد داخل بدنش هست و پس از بلوغ هر ماه یکی از اونا آزاد میشه. پس با افزایش سن احتمال آسیب به DNAکروموزوم جنسی زن ببشتر میشه.یا مثلا ممکنه به خاطر بعضی مواد شیمیایی که مثلا میتونه مواد شیمیایی داخل رنگ مو یا سرب داخل رژ لب یا لاک و امثال اینا روی سلامت تخمک تاثیر بذاره. اگه کروموزوم شماره ۲۱ حین تقسیم جنسی جدا نشه وقتی که تخمک بارور میشه چون یه نسخه از کروموزوم ۲۱ مرد هم هست تخم لقاح یافته ۳ نسخه از این کروموزوم خواهد داشت که بهش تری زومی ۲۱ میگن و باعث بروز علایم بالینی عقب ماندگی میشه. این موضوع بیشتر به سابقه ژنتیکی والدین بخصوص مادر بستگی داره