2777
2789
عنوان

یه سوال زنانه دارم

363 بازدید | 14 پست

سلام من پریودم10 روزه عقب افتاده بی بی هم زدم البته وقتی بی بی زدم 5روز پیش بود ومنفی بود 

هرچی فکرمیکنم رابطه مشکوک هم نداشتیم ممکن باردار باشم کسی بوده اینجوری ناخواسته باردار بشه؟

درکل وقتی کسی ناخواسته باردار میشه اصلا جلوگیری نکرده؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

سوال اخرت چی میگه!!!

ناخواسته یعنی با جلوگیری دیگه

اون ک شما میگی اسمش اقدامه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال اخرت چی میگه!!! ناخواسته یعنی با جلوگیری دیگه اون ک شما میگی اسمش اقدامه

منظور سوال اخرم این که با کاندومم ادم باردار میشه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
اگر رابطه ی مشکوکی نداشتین یه آز بدین ببرین دکتر زنان تا مطمئن باشه منفیه و واستون آمپول بنویسه. منم ...

یاشه عزیزم مرسی

عزیزم بچه داری؟  شیر میدی؟

اره عزیزم دخترم 8ماهش شیر میدم همیشه هم پریودی منظمی داشتم تا این ماه خیلی میترسم باردار باشم

عزیزم،  احتمال بارداری تو یکسال اول بعد از زایمان زیاده.   منم یکسال بعد از زایمان با ...

وای خدای من راست میگی؟یا خدا چیکار کنم 

بیخشید خصوصی میپرسم با ک اندوم باردار شدین؟شرمنده ها

وای خدای من راست میگی؟یا خدا چیکار کنم  بیخشید خصوصی میپرسم با ک اندوم باردار شدین؟شرمنده ها

باور کن متوجه نشدم تو کدوم نزدیکی بوده،  یکی با کاندوم بود،  یکی جلوگیری طبیعی.  

البته تو ماه سوم سقط شد،  😢 بس که غصه میخوردم که با دوتا بچه پشت هم چیکار کنم،  میخواستم پسرمو از شیر بگیرم، که دیگه نموند.  😢 بعدش کلی گریه کردم،  چون ناشکری کرده بودم، خدا ازم گرفت.  

باور کن متوجه نشدم تو کدوم نزدیکی بوده،  یکی با کاندوم بود،  یکی جلوگیری طبیعی.   ال ...

ممنون گلم که وقت گذاشتین پاسخ دادین 

ان شاءالله سرفرصت دوباره باردار میشی

منم همه ش میگم ناشکری نکنم یوقت بازم میگم هرچی صلاح وقسمتم باشه ولی از یه طرفیم خیلی نگرانم

ممنون گلم که وقت گذاشتین پاسخ دادین  ان شاءالله سرفرصت دوباره باردار میشی منم همه ش میگم ناشک ...

خواهش میکنم،  ایشالله هر چی خیر هست خدا قسمتت کنه. 

آره، من خیلی نگران بودم،  بچم هم خیلی وابسته به شیر و من بود. دکتر هم گفته بود از شیر بگیر. بخدا شبا از فکر و خیال و استرس خوابم نمیبرد.  از زایمان طبیعیم هم خاطره بدی داشتم. ولی تازه داشتم باهاش کنار میومدم که لکه بینی داشتم.  رفتم سونو گفت قلبش واستاده،  اینقدر غصه خوردم.