الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای خدای من راست میگی؟یا خدا چیکار کنم بیخشید خصوصی میپرسم با ک اندوم باردار شدین؟شرمنده ها
باور کن متوجه نشدم تو کدوم نزدیکی بوده، یکی با کاندوم بود، یکی جلوگیری طبیعی.
البته تو ماه سوم سقط شد، 😢 بس که غصه میخوردم که با دوتا بچه پشت هم چیکار کنم، میخواستم پسرمو از شیر بگیرم، که دیگه نموند. 😢 بعدش کلی گریه کردم، چون ناشکری کرده بودم، خدا ازم گرفت.
ممنون گلم که وقت گذاشتین پاسخ دادین ان شاءالله سرفرصت دوباره باردار میشی منم همه ش میگم ناشک ...
خواهش میکنم، ایشالله هر چی خیر هست خدا قسمتت کنه.
آره، من خیلی نگران بودم، بچم هم خیلی وابسته به شیر و من بود. دکتر هم گفته بود از شیر بگیر. بخدا شبا از فکر و خیال و استرس خوابم نمیبرد. از زایمان طبیعیم هم خاطره بدی داشتم. ولی تازه داشتم باهاش کنار میومدم که لکه بینی داشتم. رفتم سونو گفت قلبش واستاده، اینقدر غصه خوردم.