2777
2789
عنوان

عادت داشتن ب افکار منفی

95 بازدید | 13 پست

سلاااام دوستان🙄کسی هست ک قبلا خیلی مشکل داشته باشه و بعدش حل شده باشع مشکلاتش ولی بازم بیحال باشه و جوش بزنه و خلاصه واسه هر چیزی حرص بخوره و فکرای منفی کنه؟؟برای‌ رهاایی از این افکار باید چ کرد؟

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منه بدبخت دقیقا همینم. همش غصه و دلشوره. انگار خدا صدامو نمیشنوه

منم هنینطوریم.با اینکه بعضی وقتا با خودم میگم اخه تو ک مشکل خاصی نداری تو زندگی چ مرگته پس😐😐😂رد دادم کلا

اره من اینطوریم. البته ی غصه ی بزرگ دارم که هیچوقت از یادم نمیره . اما در کل برا اتفاقاتی که نیفتاده هم جوش میزنم و همش افکار منفی میاد سراغم که باعث میشه ناراحت بشم

گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻
من راهش اینه تافکرمیادسراغت بکاری مشغول شی حتی الانم درگیرم

درگیرین؟ینی درگیر این افکار پوچ؟

ینی با سرگرم شدن حل میشه ؟نیازی ب دکتر نیس؟

اره من اینطوریم. البته ی غصه ی بزرگ دارم که هیچوقت از یادم نمیره . اما در کل برا اتفاقاتی که نیفتاده ...

اخ اخ اتفاقاتی ک نیوفتاده رو خیلی خوب اومدین👌انشالله ک مشکلتون حل بشه😊

اخ اخ اتفاقاتی ک نیوفتاده رو خیلی خوب اومدین👌انشالله ک مشکلتون حل بشه😊

ممنون. همینطور برای شما دوست عزیز

گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻
درگیرین؟ینی درگیر این افکار پوچ؟ ینی با سرگرم شدن حل میشه ؟نیازی ب دکتر نیس؟

بله درگیر یه مشت افکاربیهوده بدیهایی که دیگران درحقم کردن

نه فکرنکنم شما دکتربری ولی تاخودت نخوای نمیشه خلاص بشی ازشون

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

منم بودم که رفتم دکترالان خیلی بهترم.دردبدیه نه هیچی اززندگی میفهمیم ونه ازجوونیمون خوشبحال هرکی خوشه

خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم