نه عزيزم برنجو تا صبح خيس نكن يكي دو ساعت كافيه
خورشت هم نيم كيلو گوشت و يه دونه پياز بزرگ و دو قاشق زعفرون دم كرده و ادويه و رب گوجه ونمك و ليمو عماني و نصف ليوان لپه
و سه چهار تا سيب زميني خلالي
اول گوشت و پياز و تفت بده بذار قشنگ با هم سرخ شن و بش ادويه بزن و بش آب اضافه كن وقتي نيم پز شد رب و جدا سرخ كن و به گوشت اضافه كن و لپه خيس خورده رو همراه با نمك و ليمو عماني اضافه كن و بيست دقيقه آخر زعفرون رو هم اضافه كن و بذار بپزه سيب زميني ها رو هم آخر سر سرخ كن و سرو كن