2777
2789

سلام کدبانوهای عزیز 

طرز تهیه قیمه خوشمزه برای 4 نفر از ابتداش بگین اندازه هاش

لطفا راهنمایی کنید میخوام آخر شب درست کنم تا صبح بمونه 

برنجم تا صبح خیس کنم بد میشه؟

يك عدد پياز را نگيني خرد كرده و سرخ ميكنيم و زردچوبه ميزنيم بعد گوشت خورشتي كه اگر گوسفندي باشه خوشمزه تر ميشه ميزاري با پياز تفت بخوره البته قبلش يه ليوان لپه خيس كن بعد لپه رو به گوشت اضافه كن بعد رب بزن دوتا قاشق فلفل و بعد تفت دادن اب بريز در قابلمه رو بزار تا بپزه بعد نيم ساعت قبل پخت كامل ليمو عماني بريز اگر طعم دارچين رو دو ست داري دارچين هم كمي بزن و نمك و دوست داشتي الو بريز ميتوني در كنارش بادمجان يا سيب زميني هم سرخ كني ليمو عماني هم سه تا كافيست

خدايا شكرت

پیازداغ کن گوشت روتفت بده تاسرخ بشه کامل..بعدلپه روبریز..تفت بده تابعدپخت وا نره..نمک ورب وزردچوبه ودارچین هم چاشنیش هست..زعفرون دم کرده هم بریز..بعدبادمجون سرخ کن بذار کنارش

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زعفرون کی بریزم

اخراش

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

نه عزيزم برنجو تا صبح خيس نكن يكي دو ساعت كافيه 

خورشت هم نيم كيلو گوشت و يه دونه پياز بزرگ و دو قاشق زعفرون دم كرده و ادويه و رب گوجه ونمك و ليمو عماني و نصف ليوان لپه 

و سه چهار تا سيب زميني خلالي

اول گوشت و پياز و تفت بده بذار قشنگ با هم سرخ شن و بش ادويه بزن و بش آب اضافه كن وقتي نيم پز شد رب و جدا سرخ كن و به گوشت اضافه كن و لپه خيس خورده رو همراه با نمك و ليمو عماني اضافه كن و بيست دقيقه آخر زعفرون رو هم اضافه كن و بذار بپزه سيب زميني ها رو هم آخر سر سرخ كن و سرو كن

برنج تا صبح خیس بخوره بد نمیشه؟

وارد نیستی برنجو خیس نکن .. همون عادی بپز.. ولی وقتی داره قل میزنه برنج .. یه لیوان اب سرد بریز برنجت ری کنه 

زعفرون رو اخر بزن .. چون زغفرون بوش زود میره