2777
2789
عنوان

پیام نوری ها بیاین

73 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من دیپلم تجاربی سال ۸۶ و لیسانس حسابداری پیام نور از طریق کنکور سراسری همون سال دارم ... حالا میخام فراگیر شرکت کنم و رشته روانشناسی کودک کارشناسی بخونم لطفا راهنمایی کنید ... در تهران کدوم دانشگاه های پیام نور روانشناسی کودک داره ؟ یا آیا هست این رشته یا روانشناسی عمومی داره ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براي ليسانس فقط عمومي ميشه  واسه فوق ميتوني كودك بخوني

شهریه ثابت و متغییر ورودیهای جدید کارشناسی چجوریه اطلاع داری ؟ از کجا باید شروع کنم کی و کجا ؟ چرا من هیچی نمیدونم !!!

شهریه ثابت و متغییر ورودیهای جدید کارشناسی چجوریه اطلاع داری ؟ از کجا باید شروع کنم کی و کجا ؟ ...

برو دانشگاه ثبت نام بكن 

شهريه دقيق نميدونم ولي به نسبت ازاد خيلي كمتره 

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️
برو دانشگاه ثبت نام بكن  شهريه دقيق نميدونم ولي به نسبت ازاد خيلي كمتره

یعنی حضوری پاشم برم دانشگاه بگم میخام روانشناسی کودک بخونم ؟ منظورم اینه که برای ثبت نام سایت سنجش و اینا نیست ؟ 

یعنی حضوری پاشم برم دانشگاه بگم میخام روانشناسی کودک بخونم ؟ منظورم اینه که برای ثبت نام سایت سنجش و ...

من سايت ثبت نام كردم با ازمون  

برو كافي نت اگه سايت بسته بود 

برو دانشگاه 

چون پيام نور بدون ازمون ثبت نام ميكنه  

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️