2777
2789
عنوان

در ادامه ی تاپیکهای مستاجری

213 بازدید | 24 پست

سلام.

دیشب تو تاپیک مستاجر... منم گفتم مستاجرمون شغلش دزدی بود و بچه ها گفتن تعریف کن.

علاقه منداش بیان.

چنددد سال پیش یه مستاجر برامون اومد. زن و شوهر که یه دختر و یه پسر داشتن؛ پسره راهنمایی، دختره دبیرستان.

مرده گفت شغلم آزاده.

یه مدت که گذشت ما دیدیم اینا صبح خیلییی زود که هوا تاریکه میزنن بیرون و داره هوا روشن میشه برمیگردن.

خونه مون حیاط دار بود و ما از پشت پنجره کاملا متوجه رفت و آمدشون می شدیم.

یه بار که صبح زود از بیرون برگشتن، بابام که سر و صداشون رو شنیده بوده، وقتی اومدن تو، رفت تو کوچه یه سروگوشی آب بده که دید یه گونی بزرگ رو چپوندن وسط شمشادهای باغچه مون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو گونی جسد ادم بود😱😱😱😱

😂😂😂گفته دزدی نگفته قتل ک 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

😲😲😲 خبب

مام قبلا تو یه کوچه زندگی میکردیم همسایه هاش یکی از یکی خرابتر😓دوس داشتین بگین تاپیک بزنم بگم

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

بابام هم میره سر گونی و میبینه توش پر از چراغ ماشین سنگین و رینگ و هر چیزیه که بشه از ماشین جدا کرد.

گذاشته بود تو باغچه که با گونی میاد تو، یه وقت ما از پشت پنجره نبینیم.

چندبار این قضیه تکرار شد تا اینکه بابام گفت اینجوری نمیشه، اینا دارن از این پول به ما اجاره میدن. مونده بودیم چی کار کنیم...

تا اینکه یه بار که اومدن و کیسه رو جاساز کردن و یک ساعت بعد، مرده و زنش اومدن برن بیرون که کیسه بردارن و ببرن آب کنن، بابام و مامانم پشت سرشون رفتن تو حیاط و آقاهه رو صدا کردن.

تا صدا کردن مرده پرید رو موتورش و زنه کیسه رو بغل کرد و نشست ترک شوهرش.

خیلی حرفه ای فرار کردن و شک ما تبدیل به یقین شد که واقعا این کاره هستن.

از سر و صدایی که شد، پسرشون هم اومد تو حیاط و دید که مادر و پدرش فرار کردن.

طفلک خیلی معذب شد، مامانم به پسرشون گفت چرا این کار رو میکنن، پسره سرش رو انداخت پایین و با غمگین ترین حالت ممکن گفت "نمی دونم" و زودی رفت.

جالبه دخترش تو مدرسه ی من و خواهرم بود و همیشه نگاهش رو از ما می دزدید.

خوب گونی گنده  اکثرا جسد توشه😂

😆اقا شاید پول باشه 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
از سر و صدایی که شد، پسرشون هم اومد تو حیاط و دید که مادر و پدرش فرار کردن. طفلک خیلی معذب شد، ماما ...

بیچاره بچهاش😟

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰