2777
2789
عنوان

ادامه ندین لطفا

217 بازدید | 13 پست

دوستان گلم از همه کسایی که دوره عقد میگذرونن خواهش میکنم اگر با نامزدتون مشکل دارین بیشتر روش فکر کنین اگه نمیتونین ادامه ندین چون با رفتن سر خونه و زندگی همه چی بدتر میشه که بهتر نمیشه من این حرف رو بعد از 15 سال زندگی میزنم 

موافقم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  همین نظرم دارم۳سال عقدبودم.الان ۵سال ازدواج کردم همه چی بدتر شد که بهترنشد الان هم قهریم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

چون الان تو یه سری خونواده ها این هست که برو سر خونه زندگیت درست میشه میری میبینی درست نشد که بدتر شد بعد میگن بچه بیار بهتر میشه باز بدتر میشه و درصورتی که دیگه با بچه راه بازگشت خیلی سخت تره 

ولی من دوران عقدم خیلی بد بود چون خودم 15 سالم بود شوهرم 21 سال خیلی لجباز بودیم و خانواده ها هم به بهونه اینکه ما بچه ایم دائما دخالت میکردن

خلاصه طوری شده بود بحث و دعواها که هیچوقت دوست ندارم یاداوریش کنم

الان پنج ساله که عروسی کردیم و با اینکه نداری هم کشیدیم بازم باهم مشکلی نداشتیم و همو دوست داریم

الان شاید سالی یکبار دعوا کنیم که اونم بخاطر بقیس

اوهوم درسته

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

منم یک سال عقد بودم مشکلاتی داشتیم اما الان سالها گذشته و خوبیم باهم.بستگی داره زن و شوهر خودشون واقعا از ته دل بخوان که مشکلاتشون حل بشه و لجبازی رو کنار بذارن و تلاش کنن واسه ساختن زندگیشون.اما کسایی که مشکلات ریشه ای مثل اعتیاد،خیانت،دست بزن و بددهنی و...دارن اینا باید دقت کنند که دوره عقد درست نشد هرگز درست بشو نیست و دنبال راه حل توی عقد باشن نه بعداز ازدواج و بچه دار شدن

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔