2777
2789
عنوان

بنظرتون بچم بیش فعاله؟!

167 بازدید | 8 پست

سلام خانوما

پسرم 20 ماهشه. خیلی خیلی شیطونه. یه جا بند نمیشه. درهای کابیناتو باز و بسته می کنه، رو میزا نمی تونیم چیزی بذاریم ورمیداره، در کمهارو به هم می کوبه، وقتی وارد مطب دکتر میشیم جیغ و داد میکشه و نمیذاره معاینش کنه و ...

از دکتر پرسیدم بیش فعالی داره گفت تا 3 سالگی نمیشه گفت چون رفتاراش تا حدی طبیعیه. 

من یه روز در میون مولتی ویتامین ویتاگلوبین بهش میدم. بعضیا میگن مولتی ویتامین بهش نده. بعضیا هم میگن بده ربطی نداره...

موندم چکار کنم. شما تجربه ای تو این مورد دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رفتارای بچت طبیعیه پسر منم از وقتی تونست راه بره همه چی رو تو خونه دست میزد کابینتا .لباسشویی قابلمه ها از دستش تلوزیونو زدیم رو دیوار .صبور باش پسرا شلوغترن 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

ممنون از قوت قلبتون  

تازه بیشتر از یکساعت تو ماشین نمی شینه. پشت چراغ قرمز یا تو ترافیک که وایمیسیم شروع به گریه و جیغ داد می کنه. نباید توقف کنیم مگه اینکه بخوایم پیاده شیم.  

بنظرتون این رفتاراش کی درست میشه؟

ممنون از قوت قلبتون     تازه بیشتر از یکساعت تو ماشین نمی شینه. پشت چراغ قرمز یا تو ترافی ...

نگران نباشین پسر منم همینطوریه به خصوص تو اتکبوس که میشینیم میگه ول کن راه برم وسط اتوبوس از میله های اتو بوس اویزون میشه کلا برا همین رفتاراش  غیر از پارک نزدیک خونمون جایی دیگه ای زیاد نمیریم پارک رو هم پیاده میریم