2777
2789
عنوان

سیسمونی فروشی در اصفهان

2748 بازدید | 15 پست

سلام

بهترین سیسمونی فروش ها که بشه توش جنس خارجی و اصل و عالی پیدا کرد کجاست؟ قیمتشون مهم نیست 

من فقط خیابون فلسطین را میشناسم

جای دیگه هست که مثل اینجا کل خیابون مختص سیسمونی فروشی باشه و جا باکلاسی باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عبدالرزاق فکر کنم

اونجا بیشتر جنس ایرانی دارن فکر کنم 🤔🤔

مثل فلسطین نیست که اکثر جنس ها خارجی هست و تک و توک ایرانی توش هست

میخوام جنس اورجینال باشه

دیروز رفتم فلسطین.

من از اون خیابون زیاد رد میشم ولی فقط تنوع فروشگاهها رو دیدم. معمولا به اسمشون توجه نمیکنم

از چهار راه تختی که وارد عبدالرزاق بشی سیسمونی فروشی ها شروع میشن

من خودم برای هر خریدی اول به کیفیت و زیبایی و بعد قیمتش توجه میکنم. برند و مارک و خارجی ایرانی بودنش اصلا برام اهمیتی نداره

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خب چرا از همونجا نمیگیری اگه خوبه دیگه نمیخواد بگردی

برای دختر خاله ام میخوام

بسیاااار وسواس داره

باید کل شهر را زیرپا بکنه

دیروز یه ست کالسکه فوووق العاده پیدا کردیم. عااالی بود عااالی... ولی بازم گفت بگردیم...

برای دختر خاله ام میخوام بسیاااار وسواس داره باید کل شهر را زیرپا بکنه دیروز یه ست کالسکه فوووق ا ...

مث منه😂😂😂همه جارو باید بگردم اخرم همون چیزی ک اولین بار دیدم همونو میگیرم

ولی خب بارداری سخته چطوری میتونی همه جارو بگردی

مث منه😂😂😂همه جارو باید بگردم اخرم همون چیزی ک اولین بار دیدم همونو میگیرم ولی خب بارداری سخته چط ...

باردارم نیست اخه 😂😂😂 در این حد وسواس داره

میگه تا همه جنس های خوب از بازار نرفته، برم زودتر براش بخرم... تا یه حدی درست میگه

همین دیروز ما فلسطین را زیر پا کردیم، اصلا مکسی کوزی نداشتن. فقط یه فروشگاه داشت اونم گفت یکی دو تا از هر رنگ تو انبار مونده. بقیه جاها گفتن قبلی ها را فروختیم. جدیدا هم شرکت دیگه بهمون نداده... 

واسه همین گفتیم شنبه دیگه حتمااا بریم چیزهای مهم را بخریم... انشالله خدا همین امسال بهش بچه بده

باردارم نیست اخه 😂😂😂 در این حد وسواس داره میگه تا همه جنس های خوب از بازار نرفته، برم زودتر براش ...

واااای باردارم نیستتت😂😂😂😂بگو بابا ب موقعش پیدا میشه بیخیال 

حالا ک میخواد بخره ایشالا زود باردار بشه

واااای باردارم نیستتت😂😂😂😂بگو بابا ب موقعش پیدا میشه بیخیال  حالا ک میخواد بخره ایشالا زود ...

انشاله خدا از دهنت بشونه... یکی از ارزوهام اینه که همسرش لذت بچه داشتن را بچشه... فوق العاده بچه دوست داره اما سال هاست به خاطر رضایت دخترخاله ام صبر کرده. انشاله خدا زودتر بهشون بده...