2777
2789
عنوان

خرابی امپول اچ ام جی تو رو خدا راهنمایی کنید اگه میدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 2235 بازدید | 43 پست
نه متاسفانه  منم اولین بارم بود گرفتم  فک نمیکردم تا این حد مهم باشه

چه نامردی بودن این داروها رو باشیشه یخ باید بدن مشتری.داروخانه های شبانه روزی بازه. زنگ بزن 118 شماره یه شبانه روزی رو بگیر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
چه نامردی بودن این داروها رو باشیشه یخ باید بدن مشتری.داروخانه های شبانه روزی بازه. زنگ بزن 118 شمار ...

اگه خراب بشه واسه بدن ممکنه مشکل ایجاد کنه 

یا فقط اثر نمیکنه بنظزت؟

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داروخونه ای گفت تو یخچال نگه دازید ولی من من فک کردم واسه نگهدازی دراز مدتش میگه یعنی  حالا ...

مممتاسفم ك اينو ميگم اما برا خودم پيش اومده بود

ك پرسيدم و گفتن تا زماني ك امپول خنكه چيزي نميشه اما بعدش بايد بذاري يخچال يني گف نهايتا ديك خيلي بمونه يه ساعته

اگه خراب بشه واسه بدن ممکنه مشکل ایجاد کنه  یا فقط اثر نمیکنه بنظزت؟

اثر نمیکنه. یع خانمی داروهاشو کلا بیرون نگه داشته بود اصلا تخمک نداشت سیکل ivfرو کنسل کردن دوباره بهش دارو دادن. حالا نمیدونم با چند ساعتم همینطور میشه یا نه.عکس اینی ک دادی مطمئنم یخچالیه. شاید اون یکی نباشع بپرس مطمئن شو اگه فقط همین بود بخرش باز

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اگه خراب بشه واسه بدن ممکنه مشکل ایجاد کنه  یا فقط اثر نمیکنه بنظزت؟

من امپولم يه ساعت يا يادم نمياد خلاصه بيشتر از حد معمول بيرون بودو زدم اما خب فولي م خوب بود شاااااااايد اچ ام جي اثر كرده اما خب بخاطر ضخامت رحمم باردارنشدم

فقط اثرش کم میشه

میخوای ای وی اف کنی؟

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
من امپولم يه ساعت يا يادم نمياد خلاصه بيشتر از حد معمول بيرون بودو زدم اما خب فولي م خوب بود شاااااا ...

من 3ساعت بیرون بود امپولم البته غروب بود هوا خنکتر بود تقریبا ولی خب گرم شده بوده 

اثر نمیکنه. یع خانمی داروهاشو کلا بیرون نگه داشته بود اصلا تخمک نداشت سیکل ivfرو کنسل کردن دوباره به ...

باشه مرسی 

من یبار یک ساعت توی افتاب داااغ بودم طول کشید تاامپولو برسونم یخچال هیچی نشد فولی خوبم داشتم.

یبارم از داروخونه گرفتم زیز پنج دقه رسوندم یخچال بی تاثیر بود اصلا فولی نساختم.

زیاد بهش فکر نکن به خدا توکل کن,حالا که خریدی بزن همینارو تاثیر داشت چه بهتر نداشتم ماه بعد میخری دیگه.

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
من یبار یک ساعت توی افتاب داااغ بودم طول کشید تاامپولو برسونم یخچال هیچی نشد فولی خوبم داشتم. یبارم ...

اره خودمم حیفم میاد اخه کم پولی هم نگرفتن 

شانس من امروز همه جا تعطیل حتی داروخونه ای ک ازش گرفتم 😢