2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موقع زایمونته احتمالا اینطور که خوندم زود برو دکتر

امروز رفتم دکتر گفت ۱سانت باز شده. درد ندارم . سونو برام نوشت ک امروز باز نیس نمیدونم کجا برم نوار قلب دادم خوب بود . اخه چرا باید ترشح خونی داشته باشم

برا ارامشم یه صلوات میفرستی
امروز رفتم دکتر گفت ۱سانت باز شده. درد ندارم . سونو برام نوشت ک امروز باز نیس نمیدونم کجا برم نوار ق ...

من سر بچه اولم داشتم 

چون دهانه رحم داره کم کم باز میشه 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
ممنونم عزیزم. ینی چند روز دیگه زایمانم میشه

بستگی داره گلم 

برای همه یه جور نیست 

برای من که عصر دیدم فردا صبحش بچم به دنیا اومد 

ولی مواظب دردات باش 

الانم بری ا‌ورژانس خوبه لااقل از بچه نوار قلب میکسرن 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

من با همین علامت زایمان کردم تو ۳۹ هفته و چهارروز

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
ساعت ۲ نوار قلب گرفتم خوب بود. دهانه رحمتون باز بود 

یه سانت باز بود 

چند رور قبلش ترشح داشتی و درداتون کی شرو شد

از شب قبل کمردرد داشتم صبح همین عللمتو داشتم دوسانت باز شده یود کمردردو دل درد کم داشتم که به مرور بیشتر شد صبح روز بعد هم زایمان کردم 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))