2777
2789
عنوان

راه نرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرزاده من هم یک سال و نیم دندون در آورد مال کمبود کلسیم هست و اینکه انها لثه های قوی دارن . اگر لثه بچه سفی بعنی دندون تو لثه هست ولی اصطلاحا نمیزنه بیرون گوشت کبابی و راسته گوسفندی بگیر بهش بده عالبه باعث میشه لثه زود بشکافه

استارتر حرکتت دیگه ش چطور بود؟ غلت زدن و سینه خیز و...؟ به موقع بود یا اونا رو هم دیر انجام داد؟؟

نه عزیزم خیلیم زود شرو کرد۴ماهگی سینه خیز میرف ۶ماهگی هم چهار دست وپا رف هم دندون در آورد‌‌،هم نشست.از ۸ ماهگی هم دیوار و مبل اینا رو میگیره وایمیسه،الان دکترشم بخار همین تعجب کرده..آزمایش هم نوشت همه چیش خوب بود فقط کم خونی داشت

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
من برم دیگه. دوستان. سوالی داشتی استارتر درخواست دوستی بده برای بچه من هم خیلی دعا کن مشکلش حل شه

عزیزم مرسی از راهنماییت..فداتشم ایشالا بحق این شب عزیز مشکل بچت حل بشه براش صلوات فرستادم

احتیاجی هم نیست بری بگی کسی برات خرک درست کنه یه اسباب بازی هایی مثل سه چرخه بچه گونه هست . البته چهارتا چرخ داره بچه روش میشنن تو خونه بازی میکنن از اناییی که شکل حیوانات هست پشتش یه دسته داره وقتی دسته را بلند کنی مثل وکر میشه . بهش میگن وکر بچه ها که وصل به این چرخ ها . بچه اون دسته میگیره که راه بیفته و به عنوان اسباب بازی و چرخ خوشحال میشه و سریع راه میفته . باهاش تمرین کن طوری که از راه رفتن زده نشه

آزمایش خون داد کلسیم عالی بود ویتامین دی متوسط بود عکس از مچ دستش هم انداختن عالی بود وزنش که کم هست ...

عزیزم دخترت دندون دراورد خبرشو بده

آزمایش خون داد کلسیم عالی بود ویتامین دی متوسط بود عکس از مچ دستش هم انداختن عالی بود وزنش که کم هست ...

شربت کورال سیترات یا استئوکر بده

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
نه عزیزم خیلیم زود شرو کرد۴ماهگی سینه خیز میرف ۶ماهگی هم چهار دست وپا رف هم دندون در آورد‌‌،هم نشست. ...

عزیزم  پسر منم شرایط کودک شمارو داره   

بالاخره  چیشد کی  راه افتاد

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
عزیزم  پسر منم شرایط کودک شمارو داره    بالاخره  چیشد کی  راه افتاد

سلام عزیزم خوبین؟عزیزدلم پسر من دکتر بهش آمپول ویتامین دی نوشت با فاصله دو هفته زدیم  وسطای۱۵ماهگی رافتاد،،ولی الان ک بچه دومم دنیا اومده۱۱ماهگی را افتاد فهمیدم بیخودی نگران بودم چون معمولا بچه های اول تنبل میشن