2777
2789
عنوان

راه نرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 78 پست
شما چطور ؟بچتون  وزنش پیشرفت داره یا ثابت مونده؟ باید اول ببینی مشکل از تغذیه ش نباشه اخه دندون ...

آزمایش خون داد کلسیم عالی بود ویتامین دی متوسط بود عکس از مچ دستش هم انداختن عالی بود وزنش که کم هست اصلا چاق نمیشه ولی تا حالا شیر پاستوریزه ندادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر با شیر دوش شیرتو ب د و ش بریز توی شیشه شیر ببین چند میلی هست اگ 60 میل کمتر باشه حتما مشکلش کمبود کلسیمه

بعد ا ز هر چند ساعت ک بچت شیر نمیخوره شیر تو بدوش 

مثلن اگ چهار ساعت ب چهار ساعت شیر میخوره تو چهار ساعت صبر کن بعد بد و ش

خدایا شکرت..

دوستان بچه ی منم ۱۱ ماهشه ولی راه نمیره. الان دو روزه که ۴دست و پا میره. به نظرتون دیر نشده؟ مادرشوهرم تیکه میندازه که دیر راه رفت. 

وسایلو میگیره بلند میشه و کنارشون راه میره ولی مستقل اصلا نمیتونه وایسه

کج کلاه خان یارمه
استارتر با شیر دوش شیرتو ب د و ش بریز توی شیشه شیر ببین چند میلی هست اگ 60 میل کمتر باشه حتما مشکلش ...

شیرم کم نیس .یساعت ک شیر نمیدم شیر از سینم میزنه بیرون..ولی مثل آبه اصلا چربی اینا نداره حتی یذره

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
آزمایش خون داد کلسیم عالی بود ویتامین دی متوسط بود عکس از مچ دستش هم انداختن عالی بود وزنش که کم هست ...

گفتی بالای یکساله؟خب کم کم شیر پاستوریزه شروع کن دیگه.منتظر چی هستی؟ گناه داره طفلی مشکل از تغذیه شه وقتی وزن نمیگیره چطوز انتظار داری کلسیم هم ذخیره کنه واسه دندون در اوردن اون نیازهای روزانه ش هم تامین نمیشه بهت پیشنهاد میکنم برو پیش کارشناس تغذیه ن غدد!!!

خدایا شکرت..
شیرم کم نیس .یساعت ک شیر نمیدم شیر از سینم میزنه بیرون..ولی مثل آبه اصلا چربی اینا نداره حتی یذره

شاید کم شیر میخوره باید هر سه ساعت ربع ساعت الی بیست دقیقه فقط یکی از سینه هاتو مک بزنه 

خدایا شکرت..

سلام خانم های گل . اول اینکه پسر خیلی دیرتر از دختر فعالبت های خودش شروع میکنه علی الخصوص دیر تر راه میفته ولی من یه دکتر عالیه برای کودکان سراغ دارم که بچه های خوددمم انجا میبرم تشخیصش عالیه حرف نداره ببرش انجا . الکی حرف نمیزنه . خیلی دکتر به روزی هست 

شاید کم شیر میخوره باید هر سه ساعت ربع ساعت الی بیست دقیقه فقط یکی از سینه هاتو مک بزنه 

ازه کم میخوره..اینم بگم پسرم هم زود نسشت هم خیلی زود چهار دست وپا رفت..۶ ماهگی هم دندون در آورد..ولی کم خونی داره ..ممکنه کم خونی تنبلش کرده باشه؟زیادم میخابه ظهر ۱۲اینا بیدارمیشه

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز