2777
2789
عنوان

راه نرفتن بچه

1166 بازدید | 78 پست

سلام خانوما.پسرم۱۵ماشه هنوز راه نمیره دوهفته پیش بردمش دکتر از استخونش عگس برداشت بعد آمپول ویتامین د۳ زد دوتا..گف دوهفته دیگ بیارش.دوباره بردم میگ نرمی استخون نداره امپول هم زدم اثری نداشته  ببر بیمارستان مفید تهران..فوق تخصص غدد..چیکار کنم خیلی نگرانم.بنظرتون ببرمش؟

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمبود ویتامین دی هست. با آمپول حل میشه. خوابم میاد نمی تونم بیشتر توضیح بدم ققط نگران نباش، شب بخیر 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
چرا حتی چن قدم هم بر میداره وقتی میخاد بدوه میفته..الان چهار ماهه اینجوریه تغییری نکرده

والا دوست منم دخترش تو ۱سال و۵ماهگی راه افتاد اونم لرزون لرزون وسخت راه میرفت تا دوسالش بشه،مشکلی هم نداشت  البته فوق العاده لاغر وضعیف بود و وزن بدو تولدشم ۲کیلو نیم بود 

پسر منم تو روروئک راه نمیرفت

اشکال نداره بعد خودش بغل مبلو میگرفتی کمکم را ه افتاد البته من پیگیری نکردم شما بهش از نظر تغذیه خوب برس با روغن گاو یا گوسفند پاهاشو چرب کن

خداخودت رهایم کن از این زندان
پاهاش قوت نداره قلم گاو بجوشون ابش رو بریز توی سوپش بده بخوره شیر روزی دوسه تا لیوان کوچیک بده بخوره ...

سوپ اصلا نمیخوره..اشکال نداره شیر بدم بهش؟

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

ای خواهردست رودلم نزار.دخترمنم اینجوری بود.همش به شوهرم میگفتم ابرومون که رفت این راه نمیره .تااینکه یه بنده خدایی بهم گفت ماقدیم بچه هامون روبا(خرک)راه مینداختیم.دربدردنبال ادمی رفتیم که بتونه واسمون خرک درست کنه.ولی خداییش دخترتنبل من اول ازهمه باتوکل بخداوبعدش خرک وزحمتهای شوهرم دربازی دادن دخترم.که اونوترغیب میکردباخرک جلو بیادشکرخدادر16ماهگی راه افتاد.شمام نگران نباش.هرآنکه نان دهددندان دهد.امیدت بخداباشه راه میفته.

راه میره نگران نباش پسر من ۱۴ ماهش بود راه رفت حالا دختر من ۱۸ ماهشه دندون درنمیاره هیچ دکتری هم نمی ...

شما هم کلسیم بدن دخترتون کمه ک دندون در نمیاره

دقیقا اینو تجربه کردم 

شیرم کم شده بود من نفهمیدم در عرض سه چهار ماه بچم شد پوست و استخوان دندان در اوردن و راه رفتنش به تاخیر افتاد خدا خیرررررش بده دکترش شیر خشک تجویز کرد از وقتی شیر خشک براش شروع کردم مشکلاتش ماشاالله ماشاالله حل شد

خدایا شکرت..