2777
2789
عنوان

اینستاگرام😐!!

311 بازدید | 29 پست

بچه هاچرااینستاانقدخراب شده هروقت میرم توش حالم بهم میخوره همش چش وهم چشمی همش دوستدارن خودشونوبالاببرنوپزبدن واسه خوشگلی خودشونودارن خفه میکنن فقط واسه لایک وبگن وااای چقدخوشگلی چرابعضیاانقدعقده این؟چراانقدمیخان پزخونه وزندگیشونوبدن!واقعاتربیت خانوادگی خیلی تاثیرداره بچه هاتوروخدابچه هاتونوعقده ای بارنیارین...ولشون نکنین ب امون خدا😔

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووف مخصوصا تولدایی که واسه بچه هاشون میگیرن.مامانه ارایشگاه میره و لباسای انچنانیو .

فسقل بچه رو گذاشتن پشت کیک دی جی واسش میخونه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

خدارو شکر نه من دارم نه شوهرم 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
فقط این نیست نظرانی که تو کامنتا میخونیم بیشتر رو مخه فحاشیها حرفهای زننده و غیره.....

واقعااینم هست وتعجب میکنم ک چجوری انقدراحت فوش میدن من میخاستم ب بابام ی عکس نشون بدم زیرعکسه حرفای بدی زده بودن بابام خونده میگه این حرفاچیه میگن اخه من خجالت کشیدم واقعا

نابود شده نابود اصن نمیشه بازش کرد سراتا سرش شده بزرگ نمایی و دروغ😐

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
اوووف مخصوصا تولدایی که واسه بچه هاشون میگیرن.مامانه ارایشگاه میره و لباسای انچنانیو . فسقل بچه رو ...

اخه چقدفخرفروشی چقدعقده خودنمایی ک چی بشه فقط ملت ببینن وغصه بخورن آه بکشن ای کاش بگن

چ امضای  جالبی...تبریک  میگم  بابت موفقیتت  عزیزم    

فدات گلم 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
نابود شده نابود اصن نمیشه بازش کرد سراتا سرش شده بزرگ نمایی و دروغ😐

واقعا من حتی جرات نمیکنم گوشیمو ب پدرم بدم انقدک استرس اینودارم ی وقت ی عکس ناجورنبینه یاکامنت بدنخونه

افرین ک ن خودت داری ن شوهرت ارامش مطلق داری عزیزم

اره بابا از کار و زندگی باز شده بودم 

واقعا من حتی جرات نمیکنم گوشیمو ب پدرم بدم انقدک استرس اینودارم ی وقت ی عکس ناجورنبینه یاکامنت بدنخو ...

من تو اکسپلور که میرم واسه خوندن خبری چیزی جوری میشینم که کسی پشت سرم نباشه و به گوشی دید نداشته باشف از بس عکس و فیلم هست با تیترای افتضاح

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

عکسای دختراک بابدترین وضع عکس گذاشتن فقط بخاطر ی لایک جالب اینه ک من دوست دوران دبیرستانموتواینستادیدم ک الان شاخ اینستاشده بقول بعضیا و چقققدرتغیرکرده تودوران دبیرستان اصلاقیافشونمیتونستی نگاه کنی ی دخترساده وبی الایش ک کاری ب کسی نداشت ولی بااون عکسامن شاخ دراوردم