2777
2789
عنوان

منم جاری دار شدم بیاین یه لحظه..

| مشاهده متن کامل بحث + 2780 بازدید | 129 پست
پدوفیل یعنی چی؟  

میل جنسی به کودک ، بچه باز

ناهنجاری جنسی و اختلال روانیه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

اینقد نسبت به سن جبهه نگیرید

والا دخترای الان همه چشم وگوش باز هستن از همه چی هم سر درمیارن

مثه زمان قدیم نیست که کنج خونه باشن وندونن چی به چیه ۱۳ساله الان مثه سی ساله دهه پنجاس

بعدم بعضیا واقعا با 

سن کم فهمیده وپخته هستن

وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم سریع برم سر خونه و زندگیم عقد بلاتکلیفیه همه میگن (بخاطر کمبود محبت یا فقر خانوادهم نیست )

كي ميگه بلاتكليفيه اتفاقا بهترين دورانه به من بود تا الان ازدواج نميكردم همون نامزد ميمونديم هنوز زوده تازه ميفهمم ازدواج زير ٢٠ خيلييي زوده حداقل تا ٢٠ نامزد موندن سرسنگين تره

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

وای باز اینایی که میگن بچه ست ولی به اندازه سی ساله میفهمه اومدن

🤢🤢🤢🤢🤢🤢

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
كي ميگه بلاتكليفيه اتفاقا بهترين دورانه به من بود تا الان ازدواج نميكردم همون نامزد ميمونديم هنوز زو ...

حرکی یه نظری داره😊

تنهایی مال منه      دلم که دم نمیزنه😔😔😔😔😔😔💔💔
اینقد نسبت به سن جبهه نگیرید والا دخترای الان همه چشم وگوش باز هستن از همه چی هم سر درمیارن مثه ...

نه حرفتون درست نیست دوست من  اینآ همش شعاره اینا فقط طوطی هستن که از نت و اطرافیان یاد گرفتن ولی در واقعیت کم میارن

من یک عدد کاربر سال92 هستم  
وای باز اینایی که میگن بچه ست ولی به اندازه سی ساله میفهمه اومدن 🤢🤢🤢🤢🤢🤢

دختر جاريم ١٣ سالشه بقران ازمن كه ٢٠ سالمه بيشترميدونه بقران يه حرفايي ميزنه من اب ميشم يه رفتارايي با پسر خواهرشوهرم ميكنه كه من باشوهرم توجمع بميرمم ازاون كارانميتونم بكنم 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
خاله بازی نیست برادر شوهره پدوفیله حاااالم به هم میخوره که هنوزم هستن پدر مادرهایی که آخرین کت ...

ببین به فرهنگ و. شعورم هست من مادربزرگم 80سالشه اون زمان 16سالگی ازدواج کرده هنوزم میگه من زود ازدواج کردم حیف شد (البته عاشق پدربزرگم بودا)

و اینکه بچه های الان در مقابل بچه های نسل پیش که مقایسه میکنی هرچی عقب تر میری انگار با تربیت تر بودن با شخصیت تر.... از بس نسل امروز به بچه بی اهمیته با ی گوشی بچه ساکت میکنن 

پس  همه چی برمیگرده به خودشون که چطور ادمایی باشن

من میشناسم ی قومیو که به دختر 15ساله میگن ترشیدی اونم تو این دوره زمونه!!!

من یه مذهبی منور الفکرم😊
دختر جاريم ١٣ سالشه بقران ازمن كه ٢٠ سالمه بيشترميدونه بقران يه حرفايي ميزنه من اب ميشم يه رفتارايي ...

اینا یاد گرفتن ولی درک درستی ندارن از زندگی  گول نخور

من یک عدد کاربر سال92 هستم  

چون خواهرشوهر ندارم ومادرشوهرمم کلا کم حرف و ارومه دلم میخواست یه جاری داشته باشم بتونیم با هم راحت باشیم حرف بزنیم بریم بیرون 

اما با این نمیدونم اصلا راحت نیستم هم سنش کمه خب چه حرفی میتونمم باهاش بزنم هم اینکه میگم مادرشوهر من زن  عموشه دیگه خونه شونم دیوار به دیوار همه میترسم دوکلمه حرف بزنم یا غیبت کنم بره بهشون بگه😂😂😂

‍"هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست..."