2777
2789
عنوان

منم جاری دار شدم بیاین یه لحظه..

| مشاهده متن کامل بحث + 2780 بازدید | 129 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

13سال  من دخترم 13 سالشه هنوز بچس خونه تنهاش می زاریم می ترسم. می سپارمش به مادر شوهرم

وااای خدایا هدایت کن پدرومادرارو.من دخترم 13 سالشه ناراحتم که چرا پریود شده...اینا 13 ساله رو عروس کردن😢😢😢😢😢😢😢

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
 بحث اینجاست چرا به خودم زنگ نزده مادرشوهرم .. بعدشم رفتن همه کاراشونو کردن قباله رو نوشتن به ...

خیلی ببخشید خانواده ای که ان قد سطح فرهنگشان زیر صفره  و برای پسر شون کودک میگیرن کمک کردن نداره😬😡😬😡😡

من یک عدد کاربر سال92 هستم  
اره محضر اجازه نداده تا ۱۵ سالگی عقد محضری کنن میخوان عقد اخوندی کنن  دخترعموشم هیکلش خیلی بیش ...

اینا عشقای دوران بلوغه دختره نمیفهمه که اثر هورموناشه منم ت  این سن عاشق نصف مردای دوروبرم شده بودم😐

وااای خدایا هدایت کن پدرومادرارو.من دخترم 13 سالشه ناراحتم که چرا پریود شده...اینا 13 ساله رو عروس ک ...

واقعا 

ما اینجا دخترا دیگه بالا 25 ازدواج می کنن 

اصلا ازدواج تو سن کم برامون خنده داره به جوریه

عزیزم خیلی مراقب باش بچه هات با برادرشوهرت تنها نباشن هیچ وقت. ایشون مشخصا پدوفیل هستند و تو هر کشور دیگه ای بود شدیدا تحت مراقبت بودن ولی خب اینجا ....

آاااااااادت می کنیم
خاله بازیه؟

خاله بازی نیست برادر شوهره پدوفیله

حاااالم به هم میخوره که هنوزم هستن پدر مادرهایی که آخرین کتابی که خوندن کتاب های مدرسه شون بوده تازه اگررر مدرسه ای رفته باشن! 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است