2777
2789

پسرم ۴ماه و نیمش بود دیدم دندون درآورده

بخاطر کم خونی و اینکه یک کم بدنش شله دکتر قطره Mim داده که مولیتی ویتامین و آهن و مینرال و کلسیم با همه

اصلللااااااااااا نمیخوره وقتی با کلک بهش میدیم هم ی رب بعدش هرچی تو معدشه بالا میاره

بوی قطره مثل قطره آهنه

الان ۵ماه و نیمشه میتونم با آبمیوه قاطی کنم بهش بدم ببینم میخوره یا نه؟

اگر نخورد چکار کنم؟

قطره میم خیلییی عطر پرتقالش زیاده . بچه منم نمیخورد بخاطر طعم ش

اگه بچتون فقر آهن داره بهترین کار چودر فرامکسه. شنیدم انقدر خوشمزه اس که بچه فقط میخواد زودتر بخورتش قیمتش ۱۲۰تومن برای ۴ماه هست. من هم میخوام اینبار فرامکس بخرم. البته این فقط آهنه

برای بقیه موارد هم زیتوکید الحاوی با قیمت ۵یا ۶ هزارتومن کاملا کافی و خوشمزه اس.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
قطره میم خیلییی عطر پرتقالش زیاده . بچه منم نمیخورد بخاطر طعم ش اگه بچتون فقر آهن داره بهترین کار ...

من به پسرم میم گرفتم بالا میاوردش رفتم دکتر بهش فرامکس داد دیگه اخرشه ولی محشره ودندوناشو اصلا سیاه نکرد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطره میم خیلییی عطر پرتقالش زیاده . بچه منم نمیخورد بخاطر طعم ش اگه بچتون فقر آهن داره بهترین کار ...

قیمتش اصلا مهم نیست

راستش هم کمی کم خونی داره هم یک کم اندامش شله

مثلا رو پا وانمیسته

گردنش همش پایینه

گردن میگیره ها اما همش میندازه پایین احساس میکنم مچ پاهاشم شله

دکتر تا پاهاشو دید گفت این قطره رو بده بقیه قطره هارو قطع کن

منم آد و آهنی که داشت قطع کردم اما اینو نمیخوره

اون که شما میگی ۱۲۰ تومنه ویتامین د هم داره؟

خاصیتش مثل همین میمه؟