2777
2789

لطفا بیاید سوال دارم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اگه میتونید کمکش کنید @بانوی_بی_نشان    

ممنونم اقای جوانمرد

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
عزیزم میشه بدونم سوالت چیه

من از اول مهر اگه خدا بخواد میخوام شروع کنم درس خوندن رو تو حوزه چون بچه کوچیک دارم میخواستم بدونم درساش سخته یا نه چه درس هاییش مشکل تره و یه سری سوالات اینجوری

الان صداش بزنی، بعدا اعلانات رو میخونه، میاد تاپیک

موافقم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
حوزه کجا میخواهی درس بخونی؟

شهرستان کازرون

من یه چند سالی خوندم ولی چون بچم کوچیک بود تا سال چهارم خوندم و نتونستم ادامه بدم و درسا از سال چهارم کم کم سخت میشه البته الان فرق کرده فکر میکنم آسون تر شده باشه چون دوره اش کوتاه تر شده زمان ما هفت ساله بود و باید پایان نامه میدادیم 

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
من یه چند سالی خوندم ولی چون بچم کوچیک بود تا سال چهارم خوندم و نتونستم ادامه بدم و درسا از سال چهار ...

الان لیسانس 5 سالس پایان نامه هم داره