2821
2789
عنوان

Shayanام سوال دارم بچه ها 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 53 پست
باید چیکار کنم    

اول باید درک کاملی از عضلات کف لگنت داشته باشی.

روی یه صندلی بشبن و یه دم عمیق انجام بده میبینی که ناحیه بین مقعد و مجرای ادرارت یه مقدار پایین میاد.خوب باید تمرکز کنی.

این پایین اومدن به علت شل شدن عضلات کف لگنته.

بعد سعی کن عضلات کف لگنت رو منقبض کنی.برای منقبض کردنشون تصور کن یه تیله رو با مهبلت نگه داشتی.اگه درست این عضلات رو منقبض کنی دقیقا متوجه میشی که ناحیه بین مجرای ادرار و مقعدت بالا میرن.

وقتی منقبض کردن و شل کردنشون رو یاد گرفتی موقع تخلیه ادرار هم به صورت آگاهانه این عضلات رو شل میکنید و تخلیه کامل صورت میگیره.

بعد از زایمان طبیعیه ولی باید به درک درستی از نحوه انقباض و شل کردن عضلات کف لگنت برسی

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بعد که‌کاملا یاد گرفتی تو دستشویی که نشستی موقع بازدم عضلات کف لگنت رو منقبض کن و موقع دم شل کن.احتمالا رفع بشه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد که‌کاملا یاد گرفتی تو دستشویی که نشستی موقع بازدم عضلات کف لگنت رو منقبض کن و موقع دم شل کن.احتم ...

مرسی که انقدر قشنگ توضیح دادی الان که اینکار و میکنم دستشوییم میگیره 

من به وقتاییم لگنم درد میگیره امکان داره از اون باشه  

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
مرسی که انقدر قشنگ توضیح دادی الان که اینکار و میکنم دستشوییم میگیره  من به وقتاییم لگنم درد م ...

عزیزم بدون شک از ضعف عضلات کف لگنته.

اگه خودت نتونستی منقبض کنی برو پیش متخصص زنان تا برات فیزیوتراپی بنویسه اونجا کاملا بهت یاد میدن.

عزیزم بدون شک از ضعف عضلات کف لگنته. اگه خودت نتونستی منقبض کنی برو پیش متخصص زنان تا برات فیزیوترا ...

چرا اینجوری شدم  

نکنه بمیرم    

این چه حرفیه عزیزم.

این عضلات کلا عضلات ضعیفی هستن بعد از حاملگی و زایمان هم ضعیف میشن.درد لگن و تخلیه ناقص ادرار یا نشت چند قطره ادرار موقع سرفه و عطسه و ... همه به خاطر ضعف عضلات کف لگنه.

با همین تمرینات رفع میشه.

تو نت سرچ کن تمرینات kegel.انجام بده.

این چه حرفیه عزیزم. این عضلات کلا عضلات ضعیفی هستن بعد از حاملگی و زایمان هم ضعیف میشن.درد لگن و تخ ...

اهان ممنون گلم خیلیییی لطف کردی 

اهان ممنون گلم خیلیییی لطف کردی 

خواهش میکنم عزیزدلم.😘😍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز