2777
2789
عنوان

دوتا سوال دارم خانوما🙃😇

148 بازدید | 8 پست

اول اینکه اگر کانال لباس نوزاد دارین برام لینکشو بذارین...ترجیحا ارزون باشه قیمتاش.

دوم اینکه برنج ایرانی مون کرم های خییییلی خیبییلیی ریز خاکیرنگ کرده..راهی هست برا ازبین بردنش عایا؟؟؟

پیشاپیش ممنون از دوستانی ک کمک میکنم🌷🌼🌹⁦🏵️⁩🌸

برنج بریز رو یه پارچه دو روز تو هوای ازاد بزار نمک بزن بهش 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در رابطه با برنج تو تراس یاحیاطی جایی پهنشون کن همشون میرن،بعد موقعی ک ریختی توگونی سیر بنداز توش و نمک بپاش روبرنجه دیگه مطلقا کرم نمیزنه

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

در مورد برنج 

سعی کنید در یک مکانی که هوا ردوبدل بشه برنجو بزارید توی برنج هم حبه های سیر بندازید تا کرم نکنه ...اما اینکه الان کرم کرد میتونی توی الک بریزی تا کرم ها از زیر الک بیرون بریزه بعد هم موقع استفاده خوب بشور تا تمیز بشه

در مورد برنج  سعی کنید در یک مکانی که هوا ردوبدل بشه برنجو بزارید توی برنج هم حبه های سیر بندا ...

حله سیر رو تابحال امتحان نکردم..اگر حبه سیر بذارم بعد یه مدت خود اون سیره توی برنج خراب نمیشه؟؟؟؟ 

نمک می‌کشه کرم ها رو؟؟؟؟

نمک باعث میشه حشره نزنه کرم ها رو دور میکنه 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
حله سیر رو تابحال امتحان نکردم..اگر حبه سیر بذارم بعد یه مدت خود اون سیره توی برنج خراب نمیشه؟؟؟؟&nb ...

نه عزیزم خراب نمیشه اما سیر بعد از یه مدتی پوک یا توخالی میشه ولی اگه این اتفاق افتاد دوباره بزار