2777
2789
عنوان

دعوايي زن و شوهر

388 بازدید | 32 پست

سلام دوستان،وقتي باهم ديگه دعوا ميكنيد يا بحث بهم ديگه فحش هم ميديد ؟؟ما كلن رومون بهم خيلي باز شده شوهرمم جديدا احترام نگه نميداره و بي تربيتي ميكنه ...بعد نيم ساعت دوباره باهم حرف ميزنيم ميخوام ي كاري كنم زود باهاش حرف نزنم و اينكه اين كارشو بزاره كنار چكار كنم بنظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یک نفر عصبانی یه

شما سکوت کنید

بعدا  در آرامش با هم صحبت کنید

ولی کسی حق فحش دادن نداره !!!!

این حرکت غلط رو  با رفتار درست خودتون ، ریشه کن کنید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

وقتی باهم آشتی هستین و همه چی خوبه باهم قرار بذارید تو اوج عصبانیت هم فحش نداریم، هرکی توهین کرد بعدش باید برای اون یکی کادو بخره

برای ما جواب داده، از ترس کادو هم شده حرف بد نمیزنه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

تو جواب فحشاشو نده و فقط متعجب نگاش کن بعدشم نشون بده حرفاش خیلی برات سنگین بوده و برو تو شک و تا چند روز فوق العاده سرسنگین باش و اگه پرسید چته بگو همش یاد حرفات میفتم هنوز هنگم باورم نمیشه اون حرفا رو به من زدی