2777
2789
عنوان

کسی میکرو بلندینگ انجام داده

137 بازدید | 11 پست

میخواستم بدونم کدوم رنگ ماندگاری بیشتر داره و به مرور زمان قرمز نمیشه قهوه ای تیره خوبه؟ابروهام خیلی نقص داره وگرنه انجام نمیدادم قیمتاش جطوره؟

من انجام دادم به شدت راضی بودم. من قهوه ای تیره بود اصلا قرمز نشد.بهمن ماه انجام دادم اسفند هم رفتم ترمیم دبگه تا الان نرفتم. از من 280 گرفت

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند شد قبمتش

280

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین اگه جای خوبی رو پیدا کردی یه درصد هم شک نکن برای انجامش. من ابروهام خیلی ناقرینه بود.راحت شدم بخدا

ببین اگه جای خوبی رو پیدا کردی یه درصد هم شک نکن برای انجامش. من ابروهام خیلی ناقرینه بود.راحت شدم ب ...

اره بخدا خسته شدم از مداد یه جای خوب پیدا کردم فقط تو رنگش موندم

اره بخدا خسته شدم از مداد یه جای خوب پیدا کردم فقط تو رنگش موندم

رنگشو یه چیزی بزن که عموما ابروهات همون رنگیه. من ابروهامو رنگ میکنم گاهی اما عموما رنگ خودشونه منم قهوه ای متوسط زدم نه روشنه نه تیره. هرموقع هم رنگ کنم اونام روشن به نظر میرسه.خود ارایشگر بهت کمک میکنه که چه رنگی بهتره