2777
2789
عنوان

بیاین لطفا راهنماییم کنین😢

125 بازدید | 20 پست

من خیلی به موسیقی علاقه دارم ولی شرایط خرید یک ساز و ندارم . دیروز خونه عموم بودم داشتن اسباب کشی می کردن من رفته بودم پسرعمومو که نزدیک دو سالشه نگه دارم که تو دست و پا نباشه قبلا شنیده بودم عموم ویالن بلده ولی نمی دونستم داره بعد یهو چشمم خورد به یک ویالن اون گوشه به زن عموم گفتم مال عمو هست؟گفت آره بعد با خنده گفتم واسه فلانی(پسر عموم که دوسالشه)نگه داشتین؟

گفت آره نگه داشتیم بزرگ که شد اگه دوست داشت بره کلاس ویالن حالا من چشمم گرفتتس مثلا بنظرتون بده بهشون بگم بدن به من یک مدت برم کلاس هروقت ساز خریدم پسشون بدم؟😢اینم بگم مامانم و زن عموم رابطشون باهم خوبه و جاری بازی ندارن باهم😢تازه عموم خیلیییییی وقت دیگه با اون ویالن کار نمی کنه😔😔

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل منی منم عاشق ویولن هستم و یادگیریش ولی منم نمیتونم از نظر مالی ویولن بخرم به نظرم برو بگو مطمئنم ...

وای امضات😍😍منم مثل توام

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊
لااقل یکی و داری ازش بگیری من جای تو بودم حتما این کار و میکردم

انقدر استفاده نکرده بودن سیمای آرشه پوسیده بود باید درست شه

من بودم نمیگفتم.چون اگه کسی با خودم این کار رو کنه فکر میکنم فرصت طلبی و جیک و پیک اثاثمو دراورده.اگه بگی حتما بهت میدنش چون بهونه استفادشو ندارن و تو رودربایستی کمک اثاث کشی میمونن.ولی معلوم نیست واقعا راضی باشن.

من بودم نمیگفتم.چون اگه کسی با خودم این کار رو کنه فکر میکنم فرصت طلبی و جیک و پیک اثاثمو دراورده.اگ ...

خوب من پولامو جمع می کنم می خرم😢