2777
2789
عنوان

هدایای خانواده عروس به داماد در عید قربان و غدیر

| مشاهده متن کامل بحث + 22402 بازدید | 25 پست

بعضی ها برای اینکه دست خالی ظرف پس ندن. برای مادر داماد پارچه یا روسری میزارن با یه کادو در حد بلوزی ساعتی چیزی برای داماد. کلا هر چی در توانشونه. بعضی ها هم هیچی نمیدن

میشه واس مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی😞یعنی میشه منم یه روز تیکر بارداریمو بزنم😍
واسه عروس گوسفند میبرن طلا میبرن و لباس و میوه و شیرینی و مخلفات😁 واسه داماد دسته خر🤣

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا سر ما هر چی رسم و رسوم بود خانواده شوهر نداشتن وای یه چیز دوطرفه است اگه اونا هم کادو میارن برات شما هم یه دست لباس کامل شامل شلوار و پیراهن و لباس زیر به اضافه ساعت و ادکلن اگه فک میکنی خانواده داماد زیادی خرج میکنن میتونی یه زنجیر  طلا بگیری اگرم نه همون لباسا کافیه

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

به نظرم شما هم یه چیزی بخرید اگه دیدی خوب عیدی اوردن شما هم بدید اگه نه خوب نبود شما هم ندید

میشه واس مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی😞یعنی میشه منم یه روز تیکر بارداریمو بزنم😍
والا سر ما هر چی رسم و رسوم بود خانواده شوهر نداشتن وای یه چیز دوطرفه است اگه اونا هم کادو میارن برا ...

اهان پس باید چیزی بخریم برای خودم که هیچی رسم و رسوم نبود برای خواهرم میخوام

من نه دیدم برا عروس ببرن نه دیدم واسه دوماد ببرن

ول کنید بابا،با این وضع گرونی

والا مبیوه ام نمیشه خرید واسه پذبرابی

چه برسه به طلا

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!
واسه عروس گوسفند میبرن طلا میبرن و لباس و میوه و شیرینی و مخلفات😁 واسه داماد دسته خر🤣

آره به داماد هیچی نمیدن ،ما هم نمیدیم،ولی بنظر من واقعا مسخره ست،بیچاره داماد،ولی من اگر روزی داماد داشته باشم بهش کادو میدم و این رسم یه طرفه رو میشکنم،البته الان دو تا  پسر دارم  و حتما علاوه بر عروسام اینجور مراسم به پسرامم کادو میدم،گناه دارن خو

من نه دیدم برا عروس ببرن نه دیدم واسه دوماد ببرن ول کنید بابا،با این وضع گرونی والا مبیوه ام نمیشه ...

والا برای داداشم همه کار کردیم اخر گفتن شما عقد نامه رو گرفتین باید عقد نامه پیچ میاوردین بخدا تا حالا اسمشو نشنیده بودیم