2777
2789
عنوان

ریسک لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 102 پست
۲۹ابان  میدونم خیلی مونده ولی به ما گفتن باید همه کارارو باغ و لباس ....رزو کنیم تا به مشکل نخ ...

ببخش عزیزم فضولی میکنم

میگم آبان ب نظرت هوا چجوری باشه ؟کدوم شهرین؟

ما اگه خدا بخواد بعد صفر که میشه آبان میخوایم عروسی کنیم

میترسم سرد باشه(آذربایجانیم)

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
من خیلی خوشم اومده شیک و حسابی هم اشرافی میزنه ادم یادم فیلمای سیندرلا میفته اما برای لباس عروس ریسک ...

خودم که عاشقش شدم از وقتی دیدم به یاد این میخوابم نامزدمو فراموش کردم😂😂😂😂

انسانم  آرزوست☃️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از پاییناش خوشم نیومد یعنی اونم اگه مثل بالاش باشه بهتره ولی به نظر من دلیلی نداره عروس حتما سفی ...

حرف دل منو زدی هرجا میرم لباس سفید انگار مختص عروسه فقط

انسانم  آرزوست☃️
خودتی زشت😂😂😂😂 شوخی کردم ناراحت نشی

😂😂😂

رنگش واسه عروس تیره اس اخه

بعد سعی کن مدلش خاص باشه 

مثلن مدل یقه اش خیلی متفاوت باشه

وای سال 92 یه عروسی رفتیم لباسه عروسه و مدل  یقه اش اینقد خاص بود دیگه مثلش رو تا حالا ندیدم

پشتش کامل باز بود بعد یه حالت دوتا بند پهند بصورت هشت خورده بود تا پایین کمرش .لباسه هم گیپور میپور نداشت فقط با ملیله وسنگ های سفید تزئین شده بود دور که میشد کلی برق میزد

چقد خوشکل بود

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
حرف دل منو زدی هرجا میرم لباس سفید انگار مختص عروسه فقط

یکمم خاص باشه خوبه

تو فامیل ماهم همش میگفتن سفید سفید ولی من اونجور که دوست داشتم ظاهر شدم همه هم بشدت خوششون اومده بود

خیلیارودیدم بخاطر رسمشون مجبوورن سفید بپوشن....

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
ببخش عزیزم فضولی میکنم میگم آبان ب نظرت هوا چجوری باشه ؟کدوم شهرین؟ ما اگه خدا بخواد بعد صفر که می ...

اره آذربایجان فک میکنم خیلی سرد باشه من مشهدم اتفاقا همسرم خیلی به این موضوع فکر کرد از آخر تصمیم گرفتیم یه جای رو رزو کنیم که تالار هم داشته باشه تا مهمونا سرما نخورن قهوه خانه هم گذاشتیم تا اگه اومد تو باغ یه چای بخورن گرم بشن حتما به این نکته ها توجه کن تا مهمونات سرما نخورن وگرنه نمیرقصن عروسیت خلوت میشه😛

انسانم  آرزوست☃️
عکسشو میشه بفرستی بد که لایک کردم پاک کن سریع پاک نکنی یه وقت ندیدم

اول بگو چطوری باید پاک کنم 

بلد نیستم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
😂😂😂 رنگش واسه عروس تیره اس اخه بعد سعی کن مدلش خاص باشه  مثلن مدل یقه اش خیلی متفاوت باشه ...

اینطوری نگو دلم میره واسه لباسه😥

انسانم  آرزوست☃️