2777
2789
عنوان

ریسک لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 102 پست
لباس عروسه بخدا😄

به نطر من که نیست 😁😁😁 

ببین لباس عروس رو فقططط یه بار میشه پوشید و توی شب ... لباس متعارف سفییییید .

ولی این رو میشه تو مجالس دیگه مثل جشن سالگرد ازدواج اگه مفصل باشه یا جشن تولد اگه مفصل باشه و..و...و...پوشید

نمی دونم خواهر ایشالا سپید بخت باشی . هر چی پسندیدی مبارکت باشه😍😍😍😍😍

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لباس عروسم یقش مثه اینه فقط استین سه ربع داره پشتشم با بند بسته میشه تقریبا پشتشم هفته دامنشم ا ...

عکسشو میشه بفرستی بد که لایک کردم پاک کن سریع پاک نکنی یه وقت ندیدم

انسانم  آرزوست☃️

نپوشش .لباس عروس و دیگه هیچوقت نمیتونی بپوشی پس یه لباسی که شکلو شمایل لباس عروس داره انتخاب کن این رنگش و طرحش اصلا شبیه لباس عروس نیس و میتونی تو مراسمای دیگه هم بپوشی

من از پاییناش خوشم نیومد یعنی اونم اگه مثل بالاش باشه بهتره

ولی به نظر من دلیلی نداره عروس حتما سفید بپوشه این فکرا قدیمی شده من خودمم تقریبا شامپاین یا طرفای خردلی پوشیدم...

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
اون ۳لباس های دیگه ۲ آنچنان تفاوتی نداره

استارتر درخواست دوستیمو قبول کن لباس عروسمو ببین

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
من خودم سخت پسندم ولي اين هم خوشگله هم خاص حداقل از لباساي ديگه متفاوت تره 

اره منم متفاوتیشو دوس دارم میخوام مث همه نباشم زشت تر باشم😂😂😂

انسانم  آرزوست☃️
عزیزم عروسیتون کی هس به سلامتی؟

۲۹ابان 

میدونم خیلی مونده ولی به ما گفتن باید همه کارارو باغ و لباس ....رزو کنیم تا به مشکل نخوریم

انسانم  آرزوست☃️
به نطر من که نیست 😁😁😁  ببین لباس عروس رو فقططط یه بار میشه پوشید و توی شب ... لباس متعارف س ...

فکر خوبی اما واسه اون موقع دیگه همسر جان نمیخرن 

مگه خودم بد بخرم

انسانم  آرزوست☃️