2777
2789
عنوان

نی نی سایت شده چاله میدون واسه دعوا.تمام

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 182 پست

Kill em with kindness خخخخخ

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته ولی نوجوونا با فانتزیاشونم کم نیستن اینجا

احسنت. هر کی هر رمانی میخونه میاد تاپیک میزنه ۳۰ ۴۰ صفحه میره جلو

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
مثلا تاپیک چندش ترین چیش بود که ۴ بار ترکوندن؟ به کی توهین میشد؟ اصلا این مسئولین ترکوندن یه نگا م ...

ندیدم چی بود تاپیکه

"تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر
دو حالت داره  یا اینجا زیاد دروغ دیدن یا حسودن بابا شبی 3 تا تاپیک سرکاری هست تا صفحه 30 همر ...

دقیقا.اصلن طرف تاپیک میزنه واز قبل خودشو اماده نظر مخالف میکنه که تا یه نظر میبنه به بدترین وجه ممکن برخورد میکنه

چی عزیزم ؟!  من سفالینه ام

اخه فکر کردم گفتی تو مینای قبلی خودمم گفتم

اخه یک مینا اینجا بود اونم مذهبی بود و من خیلی دوستش داشتم دوست بودیم خیلی متین و پخته بود خانوووووم فکر کردم اونی ببخشید

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
درسته ولی نوجوونا با فانتزیاشونم کم نیستن اینجا

آره اومدن اینجا که برن تو پر بازدیدا ماهم خب خب کنان و منتظر سوتی گرفتن ازشون به آرزوشون میرسونیم

"تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر

من اینجا می یام یاد خواهرشوهرم می یوفتم. اونم کاراگاهیه برا خودش. هر چی میگی، میگه تو که قبلا اینو گفتی یا پس چرا قبلا نگفتی یا اونکه فلان تاریخ بود یا... باید همکار خانم مارپل می شده

یا عکس طلاهاشونو میزارن😏خب که چی....بشدت بی معنیه....با اونوطلاهای دهاتی کسی حسودیش نمیشه....زرد و ...

چندبارمتأسفانه شنیدم بعضی ازخانوماکلمه دهاتی بیاکارمیبرن به نظرم خیلی زشته خیلی

این روزگار میگذرد خوب یاکه بد...
تو مینایی؟؟

آهاااا

الان پستم رو دوباره خوندم .

پیش فرض کیبورد  زده مینای 😂😂😂

(تاپیکهای )قبلی گلم. آرشیو تاپیکهای قبلی 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
آخی عزیزززززم خوبه نگفتن جدا شو آخه خوب بلدن اینو بگن

چی بگم خواهر ، کاش تعداد آدم های متشخص تر اینجا بیشتر بودن تا دور دست اینا نیوفته و فضا مفید تر باشه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
خب یه سریا کسیو ندارن درد و دل کنن میان اینجا این رسمش نیس که اینطوری کنیم

اخ که امضات چقدر قشنگه.حیف که تو این خراب شده نمیشه بهش رسید

خدا لعنتشون کنه تا کی باید ضرر بدیم

ببخشید استارتر بی ربط به تاپیکت بود ولی امضات حرف دلم بود

خدا نگذره از کسایی که آرامشو از مردم گرفتن

آره اومدن اینجا که برن تو پر بازدیدا ماهم خب خب کنان و منتظر سوتی گرفتن ازشون به آرزوشون میرسونیم

اونوقت حق داریم بگی بس کن تاپیک تخیلیتو یا نه؟ خووو اعصاب برامون نمونده دیگه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
اخه فکر کردم گفتی تو مینای قبلی خودمم گفتم اخه یک مینا اینجا بود اونم مذهبی بود و من خیلی دوستش داش ...

مینای : تاپیکای 😁

یاد یه اشتباه تایپی کیبوردی یه بنده خدا اینجا افتادم خیلییییی بد بود. طفلک رو نابود کردن‌درخواست دوستیم رو بپذیر برات بگم

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))