2777
2789
عنوان

بیبی چک روژان مطمنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23138 بازدید | 46 پست
عزیزم همه بیبی چک ها دقیق هستن,حالا یکیشون حساس تر هست زودتر نشون میده,مثبت کاذب وجود نداره,اما جواب ...

مثبت کاذب وجود داره گلم

من یه بار چهارتا بیبی چک زدم که هر چهارتاش درجا خط تی رنگ گرفت

یعنی درجا دقیقا همینکه ادرار رسید بهش و چقدرم پررنگ بودن دوتاش.

ولی باردار نبودم خخ

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=67153515]مثبت کاذب وجود داره گلم من یه بار چهارتا بیبی چک زدم که هر چهارتاش درجا خط تی رنگ گرفت یعنی درجا د ...[/QUOTEعفونت و مصرف دارو و خون در ادرار باعث مثبت کاذب میشه,اگه این موردا نبوده باردار شدین ولی سقط شده

خداجونم شکرت بابت مهربونی بی انتهات 😍😍😍
[QUOTE=67153515]مثبت کاذب وجود داره گلم من یه بار چهارتا بیبی چک زدم که هر چهارتاش درجا خط تی رنگ گر ...

نه اخه همزمان با اون چهارتا نوع دیگه هم زدم یه نوعش مثبت میشد یه نوعش منفی

مدیکورا مثبت میشد که نواری بودن

قطره چکونیا منفی میشدن

نواریا کلا مثبت کاذب زیااااد دارن

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷
نه اخه همزمان با اون چهارتا نوع دیگه هم زدم یه نوعش مثبت میشد یه نوعش منفی مدیکورا مثبت میشد که نوا ...

خب حساسیتش بیشتر بوده عزیزم,اگه این چند مورد رو نداشتی بدون شک باردار شدی دفع شده متوجه نشدی فدات شم,آز دادی ؟ یعنی تا بتا تو ادرار نباشه اینا مثبت نمیشن 

خداجونم شکرت بابت مهربونی بی انتهات 😍😍😍
نهههه برای من تا حالا هرچی بود منفی میشد امروز یه مثبت پررررنگ شد..یعنی الکیه؟

برامنم همیشه منفی میشد اوتبار مثبت شد الکیه

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
خب حساسیتش بیشتر بوده عزیزم,اگه این چند مورد رو نداشتی بدون شک باردار شدی دفع شده متوجه نشدی فدات شم ...

نه گلم باردار نبودم چون بیبی چکای دیگه منفی میشدن

خودم احتمال کیست میدم

عزیزم همه بیبی چک ها دقیق هستن,حالا یکیشون حساس تر هست زودتر نشون میده,مثبت کاذب وجود نداره,اما جواب ...

عزیزم مثبت کادب وجود داره براشما مشده تاحالاکه نمیدونی برامن سه بار مدیکو مثبت شد آز دادم منفی شد بازم بعدش شوهرم‌امتحان کردبراخودش مثبت شد حالادیدی کاذب داره یانکنه میگی شوهرمم بارداربوده خخخخ

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔