2777
2789
عنوان

یه سوال مربوط به قد و وزن بچه

89 بازدید | 8 پست

پسر من یک سالشه قدش موقع تولد ۵۰ سانت بود چند روز پیش که بردمش بهداشت قد۷۴ بود وزن ۹۹۰۰ وزنش نسبت به تولدش سه برابر شده اما توی سه ماه فقط ۳۰۰گرم وزن اضافه کرده قدش هم تو نمودار یک و نیم سانت کوتاهه بهم گفتن بد نیست اما خوبم نیست به نظر شما رشد بچه بد بوده؟ ببرمش دکتر ؟یه کم نگرانم 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم خوبه

البته قد بستگی به قده شما و پدرش داره 

وزنشم خوبه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
دختر منم یکسالگی همین بود ففقط وزنش 10 و 200 بود.گفتن قدش خوبه .بنظرم الان نمیخواد نگران باشی بعدا خ ...

ممنون عزیزم 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
ن عزیزم خوبه البته قد بستگی به قده شما و پدرش داره  وزنشم خوبه

قد من ۱۶۰ پدرش ۱۷۶ اما برا وزن تو سه ماه ۳۰۰ گرم افزایش داشته این کندی رشد به حساب نمیاد؟

قد من ۱۶۰ پدرش ۱۷۶ اما برا وزن تو سه ماه ۳۰۰ گرم افزایش داشته این کندی رشد به حساب نمیاد؟

یکم کم وزن گرفته غذاشو تقویت کن انشالله درست میشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....