2777
2789
عنوان

شوهر شمام با میکاپ مشکل داره

131 بازدید | 12 پست

نه اینکه غیرتی بشه ها. ولی اصلا میکاپ برا عروسی رو دوست نداره .هرموقع میرم ارایشگاه بهم میگ چرا خودتو اینطوری کردی اصلا قشنگ نیستی وفلان

مجردم پدرم این مدلیه😂 اعتقادش بر اینه که خودتون نچرال قشنگ ترین آرایش میکنین مسخره میشین ، هرموقع آرایش میکنم بهم میخنده 🤷😂

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مجردم پدرم این مدلیه😂 اعتقادش بر اینه که خودتون نچرال قشنگ ترین آرایش میکنین مسخره میشین ، هرموقع آ ...

شوهر منم همینطوریه میگ وای چراخودتو. این شکلی کردی .

منم میگ خودت خیلی قشنگتری

ارایش پاک کنه منهههه🫠😂😂🧡

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

من خودم خوشم نمیاد ارایشگاه خیلی سنگین ارایش میکنه ادم عوض میشه من خودم واسه عروسی ها ارایش میکنم بهتر میشه واسه همینم تو عروسی ها هی میپرسن کدوم ارایشگاه میری خیلی کارش خوبه و فلان 😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

شوهرم کلا با میکاپ مشکل نداره میگه هرچی خواستی بزن فقط کرم بیرنگ بزن رنگ پوست خودت قشنگ تره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626