2777
2789
عنوان

برابارداری کمک میخام

66 بازدید | 7 پست

کانال مراقبت های بارداری داریدبفرستید؟زیرشکمم بعضی اوقات دردمیگیره خاستم ببینم برای چیه اوایل بارداریم هست

ان شا الله بحق خدای متعال هرکی ارزوی بچه داره بچه داربشه

عزیزم زیر شکم بعضی موقها یه حالت منقبض میشه و باز میشه و بعضی موقها ترشح داره ادم اینا چیزی نیست من بعضی موقها اوایل بارداری یهو بدنم از داخل یهو تیر میکشید که بی اختیار جمع میشد بدنم ولی موقت بود همه اینا 

زندگی با دیگران صاف و است با ما ابر دارد میشود روزی با ما صاف اما صبر دارد 
عزیزم زیر شکم بعضی موقها یه حالت منقبض میشه و باز میشه و بعضی موقها ترشح داره ادم اینا چیزی نیست من ...

مبگن شیاف ضدسقط بزن با امپول.خیلی میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت گفته و تشخیص داده

ن علائممو مادرم ب ی دکتری گفت.اونم گفت طبیعه ولی ازاینا استفاده کنه.نمیدونم چکنم

بدون هماهنگی دکترت هیچ کاری نکن اصلا چون شوخی بردار نیست 

ولی خواهر من سه تا سقط داشت دکتر تونست با شیاف و امپول کاری کنه بچه سقط نشه البته با استراحت مطلق ولی شما خر کاری حتی خوردن کوچکترین دارو مشورت با دکترت رو ارجعیت بدون اصلا ریسک نکن که اگه خدای نکرده سقط داشته باشی حاملگی بعدی سخت تر میشه انشا الله که نیاز به هیچ دارویی پیرا نمیکنی 

بدون هماهنگی دکترت هیچ کاری نکن اصلا چون شوخی بردار نیست 

ولی خواهر من سه تا سقط داشت دکتر تونست با شیاف و امپول کاری کنه بچه سقط نشه البته با استراحت مطلق ولی شما هر کاری حتی خوردن کوچکترین دارو مشورت با دکترت رو ارجعیت بدون اصلا ریسک نکن که اگه خدای نکرده سقط داشته باشی حاملگی بعدی سخت تر میشه انشا الله که نیاز به هیچ دارویی پیدا 

سلا 

خوهششاسوالنو جواب بدید

۱۳پری لک دیدم الانم ۲۱پری دیدم یه هفته به پریودمه درد شدی پری گرفتم که هرلحظه جک میکنم انگار شدم ولی نشد دلپیچه هم دارم دوروزه به تطرتون چمه

بی بی چک اللن که۲۳پری هستم نشون میده یانه؟؟

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔