2777
2789
عنوان

درد ودل

123 بازدید | 13 پست

من خيلي ادم استرسي هستم وسواس فكري دارم شديد وقتي جاييم درد ميكنه فكر ميكنم بدترين نوع مريضيه دليلشم چون مامانم ٤سال فبل به علت سرطان فوت شد و دكترش مستقيم بدون امادگي ذهني بهم گفت بيماري مامانمو بهم سوك وارد شد از اونموقع اينجوري شدم الان باردارم از اول بارداري خيلي استرس كشيدم تا الان كه هفته ٢٣هستم واي چيزي كه اديتم ميكنه اينكه نميتونم استرسمو به كسي بفهمونم همه مسخرم ميكنن شوهرمم تا ميگم يه جاييم درد ميكنه اخم ميكنه داد و بيداد ميكنه و اخرشم قهر ميكنه با اينكه دكتر ميبرتم ولي با عصبانيت شديد من ديگه هيچي بهش نميگم همش پنهوني خودم ميرم دكتر ولي ديگه خسته شدم نميدونم چي كار كنم واقعا كم اوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته تو باردارى اين حساسيتا عاديه اگه بعداز باردارى بازم ادامه داشت اونوقت ديگه جديه

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

سلام

به خاطر اون فسقلی هم که شده باید فکرای ناجور رو کنار بذارین

مامان شدن راحت نیستا😜

از الان باید خودتون رو قوی کنین....روزهای سخت ولی بسیار شیرین در راهند....بعد از تولد فرزندتون تازه میفهمین دنیا چه رنگیه و چقدر باید قوی و کمی بیخیال باشین.

عزیزم این فوبیا هست و توی کسایی که نزدیکانشون بیماری های  خاص دارن زیاد اتفاق میفته  چارش رفتن پیش روانشناسه 

شوهرتم از سر بدیش نیست حق داره واقعا ادم از یه جایی به بعد خسته میشه

منم برادرم براثر یه انفولانزا فوت کرد ار اون موقع وسواس گرفتم اگ ی خورده سرمابخورم میگم میمیرم

اخه بدتر از مريضي شوهرمه كه زود قهر ميكنه ميگم خوب دست خودم نيست ميترسم ولي اونقدر بد برخورد ميكنه كه ميشينم گريه ميكنم

ولي ميتونه به جاي عصبانيت ارومم كنه

یه مقدارش رو اره ولی بیشتر از اون خوب ادمه اعصابش خورد میشه شوهر منم به درد خیلی حساسه. و خیلی تلقینی  مثلا کافیه توی یه جمعی یه نفر سرفه کنه این هی اهم اهم میکنه انقدر که  گلوش به سوزش می افته بعد خودشو میندازه که ای سرما خوردم گلوم میسوزه. نود درصد مواقع هم من حواسشو از موضوع پرت میکنم اصلا یادش میره و خوب میشه 

یا مثلا تلوزیون در مورد یه بیماری مثلا قلبی حرف بزنه این سریع قلبش درد میگیره 

حتی گاهی خودش از شدت تلقینی بودنش خندش میگیره  منم گاهی واقعا اعصابم خورد میشه  و از درون حرص میخورم 

بالاخره همسر شما هم ادمه  سخته یه نفر هی بغل دستت اهو ناله کنه