2777
2789
عنوان

مهریه بخشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 35 پست
خب شاید بهم بگه بیا تو برگه بنویسیم اون وقت چی بگم

عزیزززم اعتبار نداره با خیال راحت بنویس بهش بده شاد بشه😂

تازه تو محضر گفتن اون زمان هم که میبخشیدن بعدا دوباره با یه سری تبصره ها دوباره مهریه وصول میکردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید بعد شوهرم بگه بیا تو برگه بنویسیم امضا کنیم اون وقت چی بگم؟

خب اگه خونه بنامت کرده و ارزش خونه زیاده و مطمینی بعدا ازت نمیگیره میتونی ی بخش از مهریتو ببخشی مثلا مهریتو بزار ۱۱۰ تا بالاخره کم نیست بهتر از هیچی هم هست دل شوهرتم بدست آوردی

اگه روی کاغذ هم امضا کنی بهرحال به اندازه یک سند عادی اعتبار داره مگر اینکه بعدا بتونی ثابت کنی تحت اکراه و اجبار بوده که اثباتش خیلی سخته

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.

چقدر خوب خداراشکر 

ولی شوهرم امشب خیلی دلم را شکست من این همه براش قناعت کردم و جمع کردم میگه برو مهریه ات ببخش دو دونگ به نامت کنم مهریه ام ۵۰۰میلیون پول نقد خونه کلش ۱۳۰تومن میگه اگه تو نگفته بودی میبخشی من نمیومدم با تو ازدواج کنم میگم مگه تو به من اعتماد نداری

عزیزم تاجایی که میتونی زیر بار نرو چون متاسفانه اقایون بعضیاشون این قدر بد شدن که ادم میترسه مورد داشتیم خانومه مهریه رو بخشیده دوماه بعدش به یه بهانه کوچولو شوهرش میخواسته طلاقش بده چون خیالش از ندادن مهریه راحت بوده  به شوهرتونم بگو من میخواستم تو رو پا خودت وایسی و مستقل باشی و اگر زیاد اصرار کرد بگو اول شش دنگ خونه رو به نامت بزنه بعد مهریتو ببخش

عزیزززم اعتبار نداره با خیال راحت بنویس بهش بده شاد بشه😂 تازه تو محضر گفتن اون زمان هم که میبخشیدن ...

وای چرا همچین حرفی میزنی؟

من خودم دکترای حقوقم هیچ سندی که زیرش امضا شده باسه بی اعتبار نیست

بخشیدن مهریه بصورت سند رسمی هم دیگه قابل رجوع نیست

اطلاعات غلط نده که مردم تو دردسر بیافتن 

وای چرا همچین حرفی میزنی؟ من خودم دکترای حقوقم هیچ سندی که زیرش امضا شده باسه بی اعتبار نیست بخشید ...

عجببببب 

مهریه باید حتما وصولش در سند ازدواج باشه تازه اونم در سرایطی قابل پس گرفتنه 

من خالم و سه تا از دایی هام همه وکیلن بدون اطلاعات نمیگم شما مطالعت و ببر بالا🤗

عجببببب  مهریه باید حتما وصولش در سند ازدواج باشه تازه اونم در سرایطی قابل پس گرفتنه  من ...

منظرتون از وصولش در سند ازدواج باشه یعنی چی؟؟؟؟؟ متوجه نشدم

مهریه یا طلب عینی هست یا دینی 

صرف نظر کردن از  طلب دینی بصورت ابرا قابل تصور است که طبق قانون مدنی رجوع از ابراء دین ممکن نیست

اما اگر مهریه بصورت عین معین یا طلب عینی باشد در قالب هبه آنهم در شرایط خاصی قابل رجوع هست 

در ضمن رجوع از سند رسمی بهیچ عنوان مگر تحت عنوان جعل و رد اصل سند عادی فقط با انکار و تردید ممکن هست و نسبت به رد محتوای سند با جمع شرایطی با اثبات اکراه و اجبار میشه به مفاد سند عمل نکرد

در ضمن خانم محترم این که دایی و خالتون وکیل هستن دلیل بر این نیست که شما هم حقوقدان هستید من اگر اطلاعات نداشتم حرفی نمیزدم شما اگر در چنته خودتان چیزی دارید رو کنید.